}

Om hemsidan

Skriven av Guliganerna den 20/10/2005 | Inga kommentarer

Detta är guliganernas officiella hemsida. Ansvarig utgivare är supporterföreningen Guliganerna. Vår målsättning är att vara en officiell supportersida där du kan hitta information om Guliganernas verksamhet och researrangemang. Kontinuerligt kan du också läsa artiklar, matchrapporter med mera om Elfsborg och Guliganerna.

Våran officiella hemsida har tidigare legat på SvenskaFans, men nu har vi tagit steget ut till att administrera en egen hemsida då vi nu har resurser och kompetens för det. Sidan på SvenskaFans kommer dock att finnas kvar till ett komplement till denna hemsida!

För närvarande är vi två personer som sköter själva administrationen och tekniken runt själva hemsidan. Tre personer filmar material före, under och efter match. Finns även ett antal personer med digital- och systemkamera. Fyra till fem personer skriver nyheter, krönikor, reserapporter, matchrapporter med mera.{nl}

Våran målsättning är att alla guliganer, motståndssupportrar och övriga fotbollsälskare regelmässigt ska besöka guliganerna.se för att skaffa sig information och vara delaktig i diskussioner.

 

Teknik & administration
Magnus Lindblad Programmering/layout
Pontus Persson Layout
Foto & film
Tobias Bornefalk Digitalkamera
Magnus Lindblad DV-kamera
Eric Sjölin Systemkamera
Pontus Persson DV-kamera
Erik Johansson DV-kamera
Andreas Tranlöv Digitalkamera
Kim Eriksson Digitalkamera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *