}

GULIGANERNAS MEDLEMSLOKAL

Sedan våren 2008 har Guliganerna en egen medlemslokal, Gula Villan, som ligger endast några stenkast från Borås Arena. Huset har tidigare varit bland annat vaktmästarbostad till Erikslundsskolan men även kansli för IF Elfsborg. När Guliganerna tog över huset under 2008 så renoverades det, tack vare ideella krafter inom föreningen, för att passa som supporterlokal för Guliganernas medlemmar och inför säsongen 2011 så gjorde vi återigen om hela övervåningen. Lokalen ligger på Idrottsgatan 11 B och medlemskrav gäller på alla händelser i Gula Villan.

Gula Villan har alltid fungerat som en central mötesplats inom föreningens verksamhet, flertalet viktiga beslut har fattats innanför väggarna och mängder av aktiviteter har arrangerats för att öka gemenskapen bland alla våra medlemmar även utanför matchdagarna.

Under 2019 kommer med största sannolikhet nya minnen att skapas i Gula Villan och från styrelsens håll har vi en hel del tankar och planer på hur vi ska få ut maximalt av vår medlemslokal. Har du som medlem något du vill genomföra i Gula Villan? Eller har du tankar kring vad vi kan arrangera för evenemang där framöver?

Kontakta i sådana fall våra ansvariga för Villan/Evenemang.

andreas.nilsson@guliganerna.se