}

GULIGANERNAS MEDLEMSLOKAL

Sedan våren 2008 har Guliganerna en egen medlemslokal, Gula Villan, som ligger endast några stenkast från Borås Arena. Huset har tidigare varit bland annat vaktmästarbostad till Erikslundsskolan men även kansli för IF Elfsborg. När Guliganerna tog över huset under 2008 så renoverades det, tack vare ideella krafter inom föreningen, för att passa som supporterlokal för Guliganernas medlemmar och inför säsongen 2011 så gjorde vi återigen om hela övervåningen. Lokalen ligger på Idrottsgatan 11 B och medlemskrav gäller på alla händelser i Gula Villan.

Gula Villan har alltid fungerat som en central mötesplats inom föreningens verksamhet, flertalet viktiga beslut har fattats innanför väggarna och mängder av aktiviteter har arrangerats för att öka gemenskapen bland alla våra medlemmar även utanför matchdagarna. 

Under 2017 kommer med största sannolikhet nya minnen att skapas i Gula Villan och från styrelsens håll har vi en hel del tankar och planer på hur vi ska få ut maximalt av vår medlemslokal. Har du som medlem något du vill genomföra i Gula Villan? Eller har du tankar kring vad vi kan arrangera för evenemang där framöver?

Kontakta i sådana fall våra ansvariga för Villan/Evenemang.

christoffer.kjornsberg@guliganerna.se
rebecka.lundell@guliganerna.se

 

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!