}

GULIGANERNAS MEDLEMSLOKAL

Sedan våren 2008 har Guliganerna en egen medlemslokal, Gula Villan, som ligger endast några stenkast från Borås Arena. Huset har tidigare varit bland annat vaktmästarbostad till Erikslundsskolan men även kansli för IF Elfsborg. När Guliganerna tog över huset under 2008 så renoverades det, tack vare ideella krafter inom föreningen, för att passa som supporterlokal för Guliganernas medlemmar och inför säsongen 2011 så gjorde vi återigen om hela övervåningen. Lokalen ligger på Idrottsgatan 11 B och medlemskrav gäller på alla händelser i Gula Villan.

Gula Villan har alltid fungerat som en central mötesplats inom föreningens verksamhet, flertalet viktiga beslut har fattats innanför väggarna och mängder av aktiviteter har arrangerats för att öka gemenskapen bland alla våra medlemmar även utanför matchdagarna. 

Under 2017 kommer med största sannolikhet nya minnen att skapas i Gula Villan och från styrelsens håll har vi en hel del tankar och planer på hur vi ska få ut maximalt av vår medlemslokal. Har du som medlem något du vill genomföra i Gula Villan? Eller har du tankar kring vad vi kan arrangera för evenemang där framöver?

Kontakta i sådana fall våra ansvariga för Villan/Evenemang.

christoffer.kjornsberg@guliganerna.se
rebecka.lundell@guliganerna.se

 

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!