Seriebiljetter på Elfsborgsläktaren

TIDIGARE REKORD: 602st SÅLDA:865st MÅL: 1000st

Seriebiljett 2017

Säsongen 2017 satsar vi på att fylla Elfsborgsläktaren till bredden. Vi fortsätter arbetet med den största supportersatsningen någonsin kring IF Elfsborg – Här står du aldrig ensam.

Under december månad inleddes första fasen som gav närmare 800 sålda seriebiljetter på Elfsborgsläktaren. Fler och fler håller på att få upp ögonen och vill vara en del av den fantastiska utvecklingen på ståplats. 10 april är det allsvensk hemmapremiär och fram till dess tänker vi sätta ett rejält avtryck i antal sålda seriebiljetter. Hur många vi kan sälja? Ja, det är upp till dig som Elfsborgare och dina vänner!

Från och med 1 januari fortsätter vi att erbjuda nya rabatterade priser på ståplats. 2016 års ordinarie priser (utan medlemskrav) var 1750 kr vuxen samt 1000 kr ungdom/pensionär. Nu kan du köpa seriebiljett för:

  1. spara 1150:-

    1100:-

    vuxen
  2. spara 700:-

    800:-

    ungdom/pensionär

Köp nu

Som vuxen ger det till exempel ett snittpris på otroliga 74 kr per allsvensk match om du innehar seriebiljett. Det krävs inte många matcher för att spara in den summan. Vi har dessutom tagit bort medlemskravet i IF Elfsborg och Guliganerna. Slutsats, det har aldrig varit billigare eller enklare att se IF Elfsborg på Borås Arena.

Målet är klart, säsongen 2017 satsar vi på att fylla Elfsborgsläktaren till bredden. Med hårt arbete, gemenskap och stämning kommer stödet från läktarplats att lyfta till nya höjder – du är väl med på resan?

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vi kontaktar dig inom kort

Elfsborgsläktaren
UTVECKLAS

Inför nästa säsong är det inte bara priserna som är fantastiska. Även på och bakom läktaren kommer förändringar att ske.

- Förändring för förbättrad stämning. Det kamerabås som hittills funnits i mitten av läktaren och fungerat som en barriär som gjort det svårare att sprida sången kommer att monteras ner.

- Pausyta: Bland annat kommer det byggas ståbord runt stolparna för att göra det enklare att stå och hänga bakom läktaren inför match och i halvtid.

- Profil: Även här tas nästa steg och läktaren kommer nu också att skyltas enbart som Elfsborgsläktaren.

Elfsborgsläktaren - Borås Arenas hjärta!