Antal sålda:

ELFSBORGSLÄKTAREN 2018

Säsongen 2017 gjorde vi en fantastisk säsong på Elfsborgsläktaren trots att resultaten inte var de vi önskade. Vi gjorde det tillsammans efter en satsning som verkligen inte bara har gett resultat i form av stöd till spelarna men också en trevligare och bättre stämning och miljö såväl på läktaren som på pausytan. Det blev under 2017 helt enkelt tydligt att Elfsborgsläktaren är platsen att vara på om du vill få ge maximalt stöd och och vara en del av Borås Arenas hjärta. En plats och en läktare som bygger på lojalitet, gemenskap och stämning!

Vi kör i år en liknande satsning med målet att såväl skapa ett ännu bättre stöd som att än mer förbättra förutsättningarna för alla supportrar på EL.

Det betyder prismässigt att du fram till och med 31 december utan medlemskrav kan köpa en seriebiljett för det fantastiska priset 1100 kr/vuxen och 800 kr/ungdom och senior.

Som vuxen ger det till exempel ett snittpris på otroliga 54 kr per allsvensk match om du innehar seriebiljett. Det krävs inte många matcher för att spara in den summan. Vi har dessutom tagit bort medlemskravet i IF Elfsborg och Guliganerna. Slutsats, det har aldrig varit billigare eller enklare att se IF Elfsborg på Borås Arena.

Målet är klart, säsongen 2018 satsar vi på att fylla Elfsborgsläktaren till bredden med lojalitet, gemenskap och stämning – du är väl med på resan?

Köp ungdom
Köp vuxen

Bli medlem
I GULIGANERNA

Det är inte längre något krav att bli medlem i Guliganerna för att köpa din seriebiljett på Elfsborgsläktaren till ett fantastiskt pris. Men vi hoppas givetvis att du ser det som en självklarhet att bli medlem ändå. Guliganerna är en fristående supporterförening som är öppen för alla Elfsborgare oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet.

Vi är en förening med medlemmar i alla åldersgrupper och består av både killar och tjejer utspridda runt om i landet. Vi värnar om den positiva supporterkulturen, föreningsdemokratin och samhället vi lever i. Guliganerna bidrar med stämning och tifon på matcherna, ordnar resor till bortamatcherna, arrangerar exklusiva evenemang för dig som medlem, verkar för att du som supporter får din röst hörd och bidrar till utvecklingen av Elfsborgsläktaren, oavsett om det gäller seriebiljetter, utformning eller komfort på läktaren. Det här är bara ett axplock av allt vi gör inom Guliganerna och vi hoppas att du tycker att medlemskapet i Guliganerna är lika självklart som seriebiljetten på Elfsborgsläktaren.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vi kontaktar dig inom kort