}

Rapport styrelsehelg – nya verksamhetsområden!

Skriven av Guliganerna den 16/02/2015 | Inga kommentarer

10404458_10152780776146847_6074565450263982178_n[1]I helgen som var, så var Guliganernas styrelse iväg på Hotell Havanna i Varberg och satte grunderna inför 2015. Det var en effektiv helg med oerhört mycket information och grundligt arbete. Det är mycket som skall sättas då det är ny ordförande och fyra nya ledamöter.

Under lördagen jobbades det oerhört mycket med verksamhetsområdena för 2015, där vi började om ifrån grunden och försökte strukturera upp föreningen. Det delades ut ansvar och uppgifter inom verksamhetsområdena. Verksamhetsområdena presenteras längst ner i denna text.

Vi jobbade även fram en verksamhetsidé där vi försökte på ett tydligt sätt hitta punkter för att sätta ord på vår förening. Detta kommer presenteras på ett medlemsmöte i mars.

Under söndagen jobbade vi med våra stora uppgifter vi har framför oss under 2015. Det största fokuset lades på medlemmarna där vi hoppas snäppa upp rejält i år och täppa igen medlemstappet vi hade ifjol.

Verksamhetsområden 2015

Ekonomi

Under verksamhetsområdet ekonomi arbetar vår kassör med hanteringen av föreningens intäkter och utgifter. Bokföring och fakturering är en del av verksamhetsområdet.

Vi har flera olika betalningslösningar som hanteras under detta verksamhetsområde.
Guliganernas styrelse har en budget vi jobbar utefter. Denna budget följs upp av vår kassör.

Det är under detta verksamhetsområde vi hanterar supporterfonden.

Ansvarig: Jesper Andersson

Resor

Resorna till bortamatcher är en stor basaktivitet i vår verksamhet. I detta verksamhetsområde hanteras kontakten med Nitta Busstrafik och andra bolag vid resor.

Vi skall se till så att det finns ett resealternativ till alla IF Elfsborgs tävlingsmatcher på bortaplan. Vi kommer även under året försöka satsa extra på några resor för att vara många på plats. Vi har bl.a som mål att göra en Vi Tillsammans-resa med IF Elfsborg detta år.

Det är resesektionen som även bokar uppladdningar vid bortamatcher.

Ansvarig: Kennet Johansson

Medlemmar

Våra medlemmar är det viktigaste vi har i vår förening. Det är våra medlemmar som gör vår förening så stark som den är idag. I detta verksamhetsområde hanterar vi medlemsregister och ren administration kring våra medlemmar.

Vi kommer även jobba mycket med utvecklingsarbete så vårt medlemskaps värde höjs. Vi har alltid som mål att öka vårt medlemsantal. Ett starkt Guliganerna bidrar till ett starkt IF Elfsborg.

Ansvarig: Maria Sabel

Mediaproduktion

Vi ser till att information finns där man söker efter det. I Mediaproduktion strukturerar vi upp vårt arbete med hemsida, sociala medier, Gula Sidorna, podden, film och foto.

En nyhet under 2015 är att vi kommer arbeta med att analysera statistik från olika kanaler för att förenkla tillgängligheten för information. Syftet är att ständigt förbättra och använda statistik som beslutsunderlag.

Vi kommer sträva efter att ha en aktiv mediagrupp som visar upp vår verksamhet på ett bra och snyggt sätt.

Ansvarig: Ninja Claesson

Säkerhet

Vi i Guliganerna har en bra dialog med både supporterpoliser och IF Elfsborg i olika säkerhetsfrågor som rör vår supporterkultur.
I detta verksamhetsområde handlar mycket av arbetet att ha mycket kontakt med olika representanter och jobba proakativt samt smart för en aktiv och bra supporterkultur.

Under året vill vi ha supporterdialog-möten där vi diskuterar dessa frågor.

Ansvarig: Kennet Johansson

Souvenirer och försäljning

Guliganernas souvenirverksamhet är bättre än många allsvenska klubbars verksamheter. Vi kommer sträva för att ha ett bra utbud där man lätt kan köpa sig snygg.

Vi har även annan försäljning i vår verksamhet som detta ansvarsområde ansvarar för. Exempelvis försäljning på resor och i Gula Villan.

Ansvarig: Malin Nilzon

Elfsborgsläktaren

Elfsborgsläktaren är den plats där flest medlemmar kommer i kontakt med vår förening. Det här är vårt hem.
Vi vill spetsa till verksamheten kring våra hemmamatcher, något som detta verksamhetsområde kommer jobba hårt för. Exempelvis är det under detta verksamhetsområde vi kommer jobba för bra uppladdningar och aktiviteter på Elfsborgsläktaren.

Det är även under detta verksamhetsområde vi fångar upp olika supporterfrågor och frågor kring vårt aktiva stöd på läktaren, exempelvis vår tifo-verksamhet.

Biljettfrågor kring både hemma- och bortaplan är något som det kommer jobbas hårt med i detta verksamhetsområde.

Ansvariga: Jakob Franzén och Ludvig Andersson

Event och projekt

Guliganerna är din andra familj och den självklara mötesplatsen för aktiva Elfsborgare. I detta verksamhetsområde kommer vi jobba hårt med att ha aktiviteter där du kan träffa din andra familj.

Gula Villan ligger under detta verksamhetsområde. När det gäller Gula Villan har vi som mål att arrangera träffar, möten och aktiviteter minst en gång i månaden i vår föreningslokal.

Olika projekt som exempelvis cykelresa, insamlingar och nya aktiviteter arbetas det med under detta verksamhetsområde.

Ansvarig: Josef Borhammar

 

10994264_915758088458710_5818214639229491130_n[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *