}

Release av medlemskort – Elfsborgsdagen på torget!

Skriven av Guliganerna den 25/03/2015 | Inga kommentarer

Elfsborgsdagen omslagsbild copy

AKTIVITETER PÅ STORA TORGET
Mellan 11-16 på lördag så tar IF Elfsborg över Stora Torget i Borås. Spelartrupp och supportrar gör en kickstart inför årets allsvenska säsong. Guliganerna är självklart på plats hela dagen och våra aktiviteter kan ni läsa om nedan.

bli medlem i guliganerna copyRELEASE AV MEDLEMSKORT OCH FÖRMÅNER
I slutet av denna vecka och i början av nästa vecka kommer Guliganernas medlemskort att nå alla våra medlemmars brevlådor. Vi är oerhört nöjda med årets design på medlemskortet. Bara det är en anledning till att bli medlem i år!

Nytt för i år är att vi har hela 15 nya medlemsrabatter hos olika företag i Borås. Du kan gå plus på att bli medlem i Guliganerna!

På lördag kommer vi satsa stort på vårt medlemskap och har som mål att nå nya höjder innan säsongen ens har startat. De 20 första medlemmarna på plats får en gulsvart halsduk.

håkan käck affisch copyALLA BARN FÅR GODIS!
Alla barn som kommer fram till Guliganerna på lördag får en godispåse av oss. Det är ju lördag och då är det ju godis som gäller!

NY T-SHIRT! – FINNS BÅDE FÖR VUXNA OCH UNGA MED SPECIALPRIS!
Vi har tagit fram en ny t-shirt som heter ”Gulsvart tradition ifrån generation till generation”. Vi har i storlekarna small till xxl för vuxna och ifrån 100cl till 160cl för barn. Detta är en tröja för hela familjen!

En t-shirt kostar 150:- och köper du fler än en t-shirt så kostar varje t-shirt 100:-. Så exempel, köper du två t-shirt kostar det 200:- och köper du tre t-shirts kostar det 300:-.

TÄVLING PÅ FACEBOOK
Alla som delar och kommenterar en bild som kommer upp vid 11.00 på vår Facebook-sida är med i utlottningen av en gratis resa till Djurgården i premiären.

DSC_7936

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *