}

NI SOM KAN: STÖTTA IF ELFSBORG – AVSTÅ ÅTERBETALNING AV SERIEBILJETTEN!

Skriven av Isak Edén den 04/06/2020 | Inga kommentarer

NI SOM KAN: STÖTTA IF ELFSBORG – AVSTÅ ÅTERBETALNING AV SERIEBILJETTEN!

Guliganernas grundinställning är att fotboll alltid ska spelas inför publik. Vi ifrågasätter de kommersiella mekanismer som påskyndar starten av Allsvenskan. Men samtidigt är vi i ett läge där vi nu måste agera för IF Elfsborgs bästa.

Vi anser att IF Elfsborg tagit sitt ansvar under rådande situation och vi är stolta medlemmar/supportrar till en förening som har följt gällande riktlinjer och även agerat för att bidra i samhället. IF Elfsborg var först ut av alla i Allsvenskan med att sänka lönerna och vi har sett den stora tillströmningen av
medlemmar som ett första kvitto på att många Elfsborgare tror på och vill stötta föreningen när det är tuffa tider.

IF Elfsborg är en samlande kraft som påverkar tusentals människor i vår region. Allt ifrån herrlag, damlag, ungdomsverksamhet, samhällsarbete och allt annat som vi Elfsborgare är stolta över. Coronapandemin är en stor utmaning som ställer föreningens verksamhet på sin spets. Det är under en kris, vi var och en gör val som bidrar till vilken typ av förening vi ska vara när allt det här är över.

Guliganerna vill uppmana alla Elfsborgare att i så stor utsträckning som möjligt att avstå ifrån återbetalning av sina seriebiljetter. Vi har full förståelse och respekt för att våra medsupportrar har olika ekonomiska förutsättningar. Men för alla som har den ekonomiska möjligheten att avstå – gör ett aktivt val som bidrar till att IF Elfsborg kan gå stärkta ur den här perioden!

Vi står tillsammans för vårt lag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *