}

Inför IF Elfsborg – IFK Göteborg

Skriven av Guliganerna den 28/09/2021 | Inga kommentarer

Västderby väntar mot IFK Göteborg och vi ser fram emot uppladdningen på Gula Torget och en välfylld Elfsborgsläktare! Fredagsmatch innebär att många Elfsborgare kommer tidigt för uppladdning. Så se till att lösa biljett till Elfsborgsläktaren denna match.  

Gula Torget
öppnar 16.00 inför matchen mot IFK och det enda du behöver för att få tillgång, är matchbiljett till Elfsborgsläktaren.  Mat och dryck på Gula Torget driftas av Pitchers i samarbete med IF Elfsborgs ordinarie kioskverksamhet. Tillståndet är nu klart och det innebär att Pitchers kommer att servera starköl på anvisat område. Även efter matchen kommer det att finnas möjlighet att stanna kvar en timme efter matchslut för att umgås. Observera att inom serveringsområdet får endast 300 personer vistas. Det uppskattas om de som inte kommer dricka alkohol sitter utanför detta område.

För att se aktuell hamburgermeny, ladda ner appen ”Gula Torget” . I appen gör du även ALLA beställningar – både mat och alkohol.

Kl 18.15 arrangeras livespelning. Adam Englund uppträder på Gula Torget och vi vågar redan nu utlova en magisk stämning till allsången på, Här är du aldrig ensam. 

Köp dina biljetter, dra med vännerna och kom i god tid – välkommen till Gula Torget!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *