Guliganerna

Guliganerna

Om G.T.S

VAD GÖR G.T.S?

Guligan Tifo Supports syfte är att genomföra läktarkoreografier tillägnade IF Elfsborg. G.T.S grundades inför säsongen 2000 med unga drivna killar i de ledande rollerna. Sedan dess har utvecklingen gått stadigt framåt med flera nya tifoarbetande generationer av supportrar. Numera vågar vi utan att sticka ut hakan allt för mycket säga att vi är bland de klart bästa i landet på det vi gör.

Ett tifo, eller koreografi som vi egentligen föredrar att kalla det, är en kärlekshyllning till föreningen och vi genomför våra koreografier för att hylla vår förening, vårt lag och dess historia. En koreografi kan bestå av ett flertal olika saker eller moment såsom t.ex. flaggor, konfetti, pappersark och dylikt. Vi vet att vi supportrar får en ökad stolthet av våra koreografier och att våra spelare på plan blir extra taggade av att vandra in till den mäktiga synen det kan innebära. Vårt huvudsakliga arbete går ut på att planera, sy, skissa, måla och tejpa, utöver själva förberedelserna på matchdagen.

G.T.S är ingen förening och har således inget medlemsregister. Vi välkomnar därmed alla som är sugna på att hjälpa till med våra koreografier. Oavsett erfarenhet finns det alltid något som passar just dig!

I dagsläget är vi runt 20 personer som är med och arbetar regelbundet. Det kan tilläggas att allt vårt arbete sker ideellt och de pengar vi får in genom donationer av Er elfsborgare går oavkortat till inköp av material.

Är Du intresserad av att hjälpa till i G.T.S? Kontakta oss då på Facebook, eller sök upp någon av oss på Elfsborgsläktaren.

Vill du ge ett bidrag till vår verksamhet kan du föra över det till G.T.S Bankgiro 599-7002 eller via Swish på nummer 123-029 48 27.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *