Guliganerna

Guliganerna

Senaste röstningarna

De frågor vi har gått igenom sen senast vi uppdaterade var “Påverkas ditt köp av säsongsbiljett pga skatterykten?” och “Vilken läktartillhörighet har du?”.

På den första frågan fick vi 140 svar, varav 110 st svarade att de inte påverkades av skatterykten. 22 st kände att de hade påverkats i någon grad medans några stycken inte riktigt visste om de hade påverkats eller ej.

På den andra frågan, den om läktartillhörighet så fick vi 192 svar på en vecka. 125 svarade att de tillhör klacken, 15 på övriga ståplats, 40 st på sittplats och 12 stycken tillhörde sponsoravdelningen. Kul att se att det iallafall är några stycken från sponsorsektionen som är här inne och hälsar på. Hoppas även på att alla ni 125 som svarade att ni står i klacken ser till att köpa supporterpaketet. Finns mer att läsa om det här på hemsidan och på IF Elfsborgs hemsida. Har ni inte köpt det än så rekommenderar jag er att göra det snarast, eller önska er i julklapp. Kom ihåg bara att betala in före 31/12 då man får många fördelar med det!

Nästa fråga kommer beröra souvenirbiten. Vi har för avsikt att ta fram lite nya souvenirer och vill göra en undersökning hos våra medlemmar vad som skulle kunna locka mest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela