Guliganerna

Guliganerna

Biljettläge gulsvart galakväll

Hemmapremiär för Elfsborg i lördags, och även premiär för biljettförsäljningen till Gulsvart galakväll. 43 biljetter sålde vi på 90 minuter, vilket ger ett snitt på ungefär 1 biljett varannan minut för den statistikintresserade!

[more]

Som sagt såldes 43 biljetter första försäljningsdagen. Det innebär att det i skrivande stund finns 57 biljetter kvar till försäljning. Missa inte denna chans att tillsammans med många andra gulingar se förra årets höjdpunkter på läktaren och den stämning som Ni bidrog med! Alla vi som var på ålgårdsläktaren har haft svårt för att få en riktig överblick i vad det var som egentligen hände, då vi själva befann oss på den läktaren. Ni stödjer även tifogruppen GTS om ni kommer på galan, då överskottet går till deras verksamhet.

Kom ihåg att det är absolut inget krav på medlemskap i Guliganerna om du vill delta under filmvisningen på Kulturhuset. En DVD ingår i priset på 100:- och även spelarpresentationer och utmärkelser från förra året. För mer information om Galakvällen vänligen läs tidigare nyheter på hemsidan.

Nästa försäljningstillfälle för biljetterna är lördagen den 11:e februari i samband med matchen mot BK Häcken på Borås Arena. Guliganerna kommer hålla till på kortsidan och där sker försäljningen. Skulle du sitta på huvudläktaren och vilja ha biljett så går det bra att komma förbi i paus eller innan match. Finns inget utsatt bord så fråga bara närmsta person om de vet vet som har biljetterna på sig, alltid någon som har koll på det.

Vi syns på Gulsvart Galakväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela