Guliganerna

Guliganerna

Buss till Trollhättan, Sv. Cupen

Det är alltså sextondelsfinal i Svenska cupen som gäller. Självklart anordnar Guliganerna bussresa till Trollhättan. Svenska cupen är både en intressant turnering och en relativt snabb väg ut i Europa. Därför ska det såklart även satsas på cupen varje år. Något vi har sett har givit resultat tidigare på 2000-talet. Anmäl er här via hemsidan!

[more]

Snart är det VM-uppehåll i Allsvenskan. Vad passar då bättre än cupmatch i Trollhättan 18/5?

Det är alltså sextondelsfinal i Svenska cupen som gäller. Självklart anordnar Guliganerna bussresa till Trollhättan. Svenska cupen är både en intressant turnering och en relativt snabb väg ut i Europa. Därför ska det såklart även satsas på cupen varje år. Något vi har sett har givit resultat tidigare på 2000-talet.

Matchen spelas på Edsborgs IP i Trollhättan klockan 19.00 torsdagen 18/5. För motståndet står klubben Trollhättans FC, en relativit ny klubb som uppkom genom sammanslagning av två andra Trollhättanföreningar. Buss avgår från Ryavallens parkering klockan 16.30 och kostar 100:- för vuxna och 80:- för ungdomar. Är du inte medlem i Guliganerna kostar det 50:- extra men det går givetvis att bli medlem på bussen om man vill det.

Inträdet på matchen är 100:- för vuxna och 70:- för ungdomar. I priset ingår även en korv med bröd som Trollhättan bjuder alla bortasupportrar på.

För att anmäla sig till Guliganernas bussar vänligen fyll i formuläret nedan:Namn:

Telefonnummer:

Mail


Det är mycket viktigt att ni fyller i alla uppgifter!

Snabbfakta:

Datum:
18/5

Tid & plats:
19.00 Edsborgs IP

Avresa:
16.30 från Ryavallens parkering

Pris medlemmar:
100:- vuxna, 80:- ungdom. Icke-medlemmar betalar 50:- extra.

Inträde(betalas på plats):
100:- vuxna, 70:- ungdom. I priset ingår korv med bröd.

CUPEN ÄR VÅR I ÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela