Guliganerna

Guliganerna

Köp förköp till gulsvart galakväll

Lördag 18/2 16.00 efter matchen mot IFK Norrköping drar gulsvart galakväll igång med premiär på Guliganernas DVD för 2005. Nu finns det chans att köpa förköpsbiljetter till vad vi hoppas kommer att bli en riktig höjdare i Vävresalen i kulturhuset (samma som stadsbiblioteket ligger).

Guliganerna har tagit initiativet med gulsvart galakväll och hyrt Vävarsalen i kulturhuset för att samla supportrar, spelare och ledare till en kul stund ihop och stärka banden inför säsongen som stundar.

Vi kommer att ha premiärvisning på Guliganernas egenproducerade DVD ifrån 2005 med höjdpunkter ifrån året ur en supporters perspektiv. Filmen drar igång ca. 16.00

Elfsborgs matchspeaker Göran Lohne kommer att vara konfrencier och hålla i utdelning av priser, intervjuer med mera efter att filmen har visats ca. 17.00.

Förköpsbiljetter till gulsvart galakväll kostar 100 kr och då ingår ett eget exempelar av filmen antingen på DVD eller VHS som fås när man går in i kulturhuset mot uppvisande av biljett. Även i dörren kommer det gå bra att lösa inträde och även då ingår en film för samma pris. (Efter gulsvart galakväll kommer filmen att säljas för 120 kr.)

Förköpsbiljetterna till gulsvart galakväll kommer att säljas av Guliganerna på träningsmatcherna mot Halmstads BK 4/2 samt mot BK Häcken 11/2 på Borås Arena. Förköpsbiljetter kommer även att säljas på IF Elfsborgs kansli. (Obs! du behöver varken vara medlem i Guliganerna eller IF Elfsborg för att köpa biljett, alla är välkomna)

[link=http://www.leopardladys.com/borne/ife/intro_guliganerna_2005.mov]Årsfilmstrailer 2005 klicka här[/link]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela