Guliganerna

Guliganerna

Inför Gefle

Då var det dags för match för serieledarna (i skrivande stund) mot tabellåttan Gefle. Matchen börjar 19.00 på Borås Arena och se nu till att dra dit alla du känner så vi ger spelarna det stödet de förtjänar.

[more]

Inför matchen mot Gefle så kommer guliganerna att köra samling på Harrys som vanligt. Läs mer om krogen under fliken “pub” här ovan. Givetvis måste man inte vara medlem i guliganerna för att komma dit utan alla är välkomna, även om vi gärna ser att ni blir medlemmar!

Harrys öppnar 16.00

Nytt för dagen är att Radio Sjuhärad kommer delta under hela uppladdningen på Harrys, samt gå med oss till arenan och stå med oss under matchen. Så alla mediakåta rekommenderas komma till Harrys för att få sina 15 minutes of fame ( Ivan *host host* )

Ny medlemsförmån för dagen är att alla guliganernas medlemmar kan på Elfsborgsläktaren köpa hamburgare och en öl för 50:- efter uppvisande av medlemskort (ordinarie pris 70:-). Detta under det partytält som står utanför guliganernas uppgång. Är du under 18 eller av någon anledning inte dricker öl så kan du istället få en dricka.

Hoppas på stor uppslutning och under dagen och att vi visar vilka som leder serien och vilka som ska fortsätta göra det. Det är nu vi sållar vetet från agnarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela