Guliganerna

Guliganerna

Korpenlag Guliganerna

Inför nästa år kommer Guliganerna satsa på ett korplag. Redan nu har scoutingen börjat och sökandet efter värdiga spelare är febrilt. Tror du att du har vad som krävs för att representera oss så läs mer !!

[more]

2007 är året då Guliganernas korplag kommer ta bygden med storm, organisationen är under uppbyggnad och scoutingen har redan börjat. Vi kommer förmodligen köra 11-manna, men är även öppna för 7-manna.

Vi söker nu dig som har spelat eller fortfarande spelar fotboll. Vi vill poängtera att vi inte söker några medelmåttor utan vi vill åt toppen på isberget. Har du spelat ute i europa ses det som en merit, men är dock inget krav.

Det kommer inte vara traditionell korpenfotboll, dvs komma 2 min innan match med en påse McDonalds i näven utan det kommer bedrivas seriöst. Du ska ha god fysik och ett stabilt psyke.

Om du tror att du har vad som krävs så hör av dig till oss, vårat mål är inte bara att motionera utan vi ska klättra i seriesystemen.

Skriv några rader om dig själv, vad du heter och hur gammal du är samt i vilka lag du tidigare spelat och vilken position du har spelat på. Skriv även om du har varit straffläggare, frisparksskytt osv samt de tre bästa egenskaperna på fotbollsplanen hos dig själv.

Maila sen till admin@guliganerna.se

Det är viktigt att redan nu börja bygga organisationen runt omkring, vi söker därför också folk på lite andra positioner i laget. En sportchef som kan scouta andra lag, presstalesman för samtal utåt mot media, du ska även kunna fungera som mediatränare för våra spelar för att möta de ökade kraven som ett IT-samhälle ställer. Två headcoach har redan signerat 3+1 år och de väntar på hungriga spelare som fortfarande har mycket kvar att ge!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela