Guliganerna

Guliganerna

Nu fyller vi buss nr. 4!

Intresset för Invasion Växjö är riktigt stort. I skrivande stund håller vi på att fylla buss nr. 4 och den är inte många biljetter ifrån att bli full. Så har ni inte köpt biljett än gör det snarast! Läs mer>>

[more]

Intresset för Invasion Växjö är riktigt stort. I skrivande stund håller vi på att fylla buss nr. 4 och den är inte många biljetter ifrån att bli full. Så har ni inte köpt biljett än gör det snarast!

Som ni vet säljs Invasion Växjö-biljetterna hos Team Sportia-butikerna i Centrum och i Knalleland. Vill du åka med Guliganernas bussar till Växjö är det alltså dit du ska gå för att köpa din biljett. Biljetter kommer även finnas vid Guliganernas bord i matchen mot Göteborg men vi rekommenderar er att främst vända er till våran samarbetspartner Team Sportia när det gäller biljettköp.

KOM IHÅG!! KOM IHÅG!! KOM IHÅG!! KOM IHÅG!!
Ni som ännu inte har bytt era Invasion Halmstad-biljetter kan så göra endast imorgon fredag 7/4. Efter imorgon kommer det inte gå att byta in sina Invasion Halmstad-biljetter mer. Bytet sker hos Team Sportia och det går även bra att byta sin biljett mot pengar om man vill det.

Annars så tråkiga Värendsvallen kommer 14/4 lysa i Gult och Svart!

För mer information om Invasion Växjö: [link=http://www.guliganerna.se/v2/bortaresor.php]Klicka här![/link]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela