Guliganerna

Guliganerna

Tack!

Tifogruppen vill tacka alla er som la pengar i våra hinkar under senaste matchen mot Öster. När vi gick runt på arenan med våra hinkar fick vi in otroliga 9721 kr..

[more]

Stort tacka!

Tifogruppen vill tacka alla er som la pengar i våra hinkar under senaste matchen mot Öster. När vi gick runt på arenan med våra hinkar fick vi in otroliga 9721 kr, vilket också är rekord för en enskild insamling för oss.

Vårt arbete vi gör är helt ideellt och en hyllning till Klubben vi älskar IF Elfsborg. Därför är det härligt att ni andra på läktaren uppskattar det vi gör och hjälper oss ekonomiskt. Alla som lagt en krona i dessa hinkar ska känna sig delaktiga i våra läktararrangemang. Utan att säga för mycket så har vi en del planer för Gais hemma och inför vi satsar rejält på sista matchen..

Jo vi fick faktiskt in en nyckel i en av hinkarna. Om det är någon som saknar den får ni gärna höra av er till mig på 0730-642072

Om du inte såg oss med hinkarna på matchen men vill hjälpa oss får du mer än gärna sätta in en peng på vårt bankgiro: 5269-1102

Återigen stort tack!
Anders Hultin
Guligan Tifo Support

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela