Guliganerna

Guliganerna

Biljettinfo IF Elfsborg – Dinamo Bukarest

IFE kommer att börja borta i UEFA-cupen den 20 september. Returen kommer att spelas på Borås Arena 4 oktober. Biljetterna till matchen är nu släppta och redan första dagen bokades över 5500 totalt, med största sannolikhet kommer matchen att bli slutsåld. Vi har nu uppdaterat med info. Läs mer>

[more]

IFE kommer att börja borta i UEFA-cupen den 20 september. Returen kommer preliminärt att spelas på Borås Arena 4 oktober. Guliganerna kommer inte att arrangera resa till Bukarest, IFE har flygplatser över och vi hänvisar vidare till kansliet.

Biljetterna till allmännheten släpptes den 11 september och finns nu ute till försäljning.

Efter önskemål ifrån Guliganerna efter Valencia-matchen kommer klackbiljetter endast att kunna köpas på turistbyrån i Borås. På klacksektionen kommer det vara ståplats och därför så kommer inte stolsnumreringen att gälla. Detta för att försöka undvika att svartabörshajar och “turister” får tag på våra biljetter vilket var fallet mot Valencia. Medlemskorten i både IFE och Guliganerna måste uppvisas vid biljettspärren om du köper klackbiljett!

All biljettinfo i korthet:
Kategori 1: 300:-

Kategori 2: Vuxen: 200:-
Ungdomar upp till 16 år samt seniorer från 65 år: 175:-

Klacksektion: 150:- (Dessa säljs enbart på Turistbyrån i Borås) OBS! Ståplats gäller på klacksektionen så de numrerade stolarna gäller inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela