Guliganerna

Guliganerna

Guliganerna korpensatsar

På Guliganernas årsmöte blev det återigen beslutat att göra en satsning på korpenfotbollen till sommaren 2007. Jag, Tobias Bornefalk, blev utvald till att leda korpenlaget mot segrar och titlar. Vi drar redan nu igång med ”försäsongsträning” samtidigt som vi påbörjar våran ”Silly season”.

[more]

På Guliganernas årsmöte blev det återigen beslutat att göra en satsning på korpenfotbollen till sommaren 2007. Jag, Tobias Bornefalk, blev utvald till att leda korpenlaget mot segrar och titlar. Vi drar redan nu igång med ”försäsongsträning” samtidigt som vi påbörjar våran ”Silly season”. Det som gäller är alltså 15 platser som skall fyllas. Vi söker dig som är seriös och inte ”sviker” efter ett antal matcher. Utan de krav vi har är att du går in för din roll i Guliganerna Korpen så hårt som möjligt. Krockar med IF Elfsborgs matcher kommer självklart att omöjliggöras.

Vi sätter igång med våran träning på tisdagar klockan 18.00 vid Kransmossen. Så första träningstillfälle blir alltså den 13: e Mars och vi börjar med en enkel löpträning och ett litet ”teamtalk” om hur vi ska lägga upp resten av träningstiderna, vilka möjligheter som finns i truppen osv.

Så om du är intresserad av att försvara di gula färgerna även i korpenserien så skall du dyka upp vid Kransmossen ombytt klockan 18.00 så beger vi oss ut på en liten löptur tillsammans. Det viktiga i truppen är att vi känner en gemenskap. Observera att om du spelar i någon division mellan allsvenskan och division 5 så får du tyvärr inte deltaga i korpen.

Om du har frågor gällande korpenlaget så släng iväg ett mejl till korpen@guliganerna.se

Jag ska väl inte behöva säga att det är obligatoriskt med medlemskap i Guliganerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela