Guliganerna

Guliganerna

Bli medlem i hundraklubben

GTS har nu i dagarna börjat med tifo arbetet inför den allsvenska premiären. Vi ber nu om er hjälp ekonomiskt så att vi har råd med allt material vi behöver..

Allsvenskan börjar den 7 April, men för G.T.S är säsongen redan igång. Vi har under vinterhalvåret planerat noga, och nu börjar det klarna för oss hur säsongens tifon ska se ut. Säsongen 2006 var inte bara ett guldår för IF Elfsborg utan också för tifogruppen som gjorde en av sina bästa säsonger med guldmatchen som höjdpunkt då hela arenan var delaktiga i tifot. Men i vår värld blir man aldrig helt nöjd, och nu satsar vi ännu högre

Koreografierna är en hyllning från oss supportrar till IF Elfsborg, klubben vi älskar. Därför tar vi aldrig emot pengar från Elfsborg då tifo är en gåva från oss till klubben. Vi är också väldigt tydliga på punkten att inte ta emot sponsring från företag eller tv-kanaler som vill synas genom oss.

Vi har därför startat en 100-klubb i för att Ni, kära Elfsborgssupportrar, återigen ska kunna hjälpa oss att göra verklighet av våra visioner. Vi hade även förra året en 100 – klubb inför premiären och fick in 9000kr vilket gav oss en bra start inför säsongen. Vågar vi hoppas på lika bra uppslutning denna gång?

100-klubben fungerar som så att du sätter in minst 100:- på G.T.S bankgiro. Alla medlemmar i 100-klubben listas löpande på guliganernas hemsida. Vi kommer att lotta ut ett pris bland dem som hjälper oss att finansiera premiärtifot.

Vårt bankgiro är: 5269-1102

Tack på förhand!

Vid frågor eller vill du kanske hjälpa till på annat sätt kontakta oss på:
tifo@guliganerna.se

Guligan Tifo Support
Anders Hultin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela