}

Mycket lyckad galakväll!

Skriven av Guliganerna den 11/02/2007 | Inga kommentarer

Kvällen inleddes med Guliganernas film från resorna och läktarlivet på hemma och bortaplan. Dessutom intervjuades Mathias Florén, James Keene och Denni Avdic av Göran Lohne. Runt 140 besökare betalade entré till galan.

[more]

Kvällen inleddes med Guliganernas film från resorna och läktarlivet på hemma och bortaplan. Dessutom intervjuades Mathias Florén, James Keene och Denni Avdic av Göran Lohne. Runt 140 besökare betalade entré till galan.

Spontana applåder och sånger hördes under filmvisningen. Mest från den härliga 5 november såklart. Filmen finns till försäljning i Guliganernas webshop för er som missade tillfället att besöka galan.

Först upp på scen efter filmen var Mathias Florén som bland annat berättade att han ger sin vänsterfot en åtta i betyg, medan högern fick en två.

– Då har man ju en tia tillsammans, sade han.

Han berättade vidare att han var stolt över att ha blivit tillfrågad av den snabbast växande klubben i svensk fotboll och att han skall göra allt för att betala tillbaka till Elfsborg på plan.

På filmduken kom därefter upp en härligt stor engelsk flagga med orden Keene Machine i korset!

– Va kul, det är ju en stor del av mig, sade James Keene när han kom upp på scen.

James berättade att han har skrivit ett femårsavtal med Elfsborg och att han känner att han kommit till en betydligt bättre klubb i Sverige nu. Han fick frågan om det verkligen var nödvändigt att spela ett år i GAIS.

– Ja, som jag ser det nu. Annars hade inte jag fått chansen att komma till Elfsborg och få spela i Champions League, sade han.

Denni Avdic blev en svårare nöt för Göran Lohne att knäcka. Lohne slängde till och med ur sig att det hade varit lättare med Stenmark. Efter en stund blev det dock bättre. När en i publiken frågade om Avdic kunde lova att sätta två mot AIK i seriespelet också svarade Denni lugnt:

– Får jag spela från start så gör jag det. Och jag brukar hålla vad lag lovar, sade Denni till publikens appålåder.

Dessutom avslöjade han att målsättning under 2007 är naturligtvis att få spela och att slå sig in i U 21-landslaget.

– Det kan absolut inte vara en omöjlighet, svarade Denni Avdic.

Denni AVdic som höjt förväntningarna på honom efter sina matcher i Royal League där han nätade två gånger mot AIK och ett nere i Viborg.

Han är en “coming man” i Elfsborg och kan vara den som får sitt stora genombrott i år.

Därefter avslutades kvällen med att alla som ville fick fotografera sig tillsammans med SM-bucklan och kön ringlade sig lång.

Alla sjöng dessutom Elfsborgs och Guliganernas “nationalsång” – STÅ UPP FÖR ELFSBORG med alla halsdukar över huvudet. En härlig avslutning på en otroligt lyckad kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *