Guliganerna

Guliganerna

Reserapport GAIS borta

Egentligen vill nog alla Elfsborgare helst glömma matchen som utspelades på skämtet till fotbollsplan på Ullevi men vi bjuder ändå på en reserapport som skildrar GAIS borta ur en supporters perspektiv. Läs mer>

Foton finns som vanligt i bildarkivet

[more]

Redan klockan 16.00 slog Guliganerna och IF Elfsborg upp portarna till Sjuhäradshallen där det såldes öl och pizzaslices till humana priser. Efter ett tag tittade Johan Sjöberg och Martin Anderssson in och umgicks vilket var uppskattat. Efter en timmes uppladdning i hallen var det dags att entra bussarna, dagen till ära två till antalet. Resan flöt på utan några stopp raka vägen ner till betongbunkern Ullevi.

Väl på plats på betongbunkern hade GAIS mage att ta ut 140:- för vuxen på bortasektionen, vilket innebar att man stod en bra bit ifrån planen på en i övrigt tomt ekande friidrottsarena. Uppslutningen av tillresta Elfsborgare var förvånandsvärt dålig, endast ca. 500 bemödade sig att lösa entré till bortasektionen. På resten av Ullevi var det som vanligt många utspridda gulsvarta vilket bör ha inneburit att det var någonstans mellan 1000 och 1500 med sympatier för Di Gule på plats.

När spelarna entrade planen för avspark drev vi lite med jojjo-klubben GAIS som brukar pendla friskt mellan divisonerna genom banderollerna “Ett jojjo-lag stannar” följt av “Garanterat Aldrig I Samma serie” med röda bokstäver på G-A-I-S och en jojjo i form av deras klubbmärke som åkte upp och ner. Stödet till eleganterna var inte mycket att hänga i granen, av de över 500 på vår sektion satte sig en hel del ner och bidrog inte mycket till stödet, svagt… Matchen på planen brukar inte omnämnas speciellt mycket i den här typen av reserapporter och nu väljer jag enbart att nämna att Keene gjorde mål. I övrigt glömmer vi resten, inklusive den av monster trucks förstörda planen.

Nya tag gäller härmed, Trelleborg på måndag ska få sota för förlusten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela