Guliganerna

Guliganerna

Buss från Vårgårda

Det kommer att avgå en buss ifrån Vårgårda med destination Kalmar den 28/9. Bussen avgår från bussterminalen (pressbyrån) i Vårgårda kl.10.45. Bussen kommer att ha färdvägen Vårgårda-Herrljunga-Falköping-Mullsjö-Jönköping. Vill du hoppa på utmed vägen så nämn det när du anmäler dig. Denna bussen kommer att stanna för mat på hemvägen. Priset för resan i denna buss är precis som i de andra alltså enbart 150:-. Har ni anmält er till Boråsbussarna men hellre vill åka med denna så hör av till resor@guliganerna.se.

[more]

Det kommer att avgå en buss ifrån Vårgårda med destination Kalmar den 28/9. Bussen avgår från bussterminalen (pressbyrån) i Vårgårda kl.10.45. Bussen kommer att ha färdvägen Vårgårda-Herrljunga-Mullsjö-Jönköping. Vill du hoppa på utmed vägen så nämn det när du anmäler dig. Denna bussen kommer att stanna för mat på hemvägen. Priset för resan i denna buss är precis som i de andra alltså enbart 150:-. Har ni anmält er till Boråsbussarna men hellre vill åka med denna så hör av till resor@guliganerna.se.

Anmälan till denna buss görs till via telefon till Kenneth Johansson, 0738-157495 eller genom ett mail till resor@guliganerna.se där ni skriver att ni vill åka med Vårgårdabussen samt var ni ska hoppa på. Mailet ska även innehålla namn och telefonnummer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela