Guliganerna

Guliganerna

Bli medlem för 2009!

Årets första Gula Sidorna har nu gått ut och antalet medlemmar ökar i rask takt. Vi vill givetvis alla att den ökning som skett på medlemsfronten de senaste åren skall fortsätta! Vi råder alla som har tänkt att bli medlem att betala in sin medlemsavgift så snabbt som möjligt för att underlätta när det gälller utskick av medlemskorten…

[more]

Årets första Gula Sidorna har nu gått ut och antalet medlemmar ökar i rask takt vi vill givetvis alla att den ökning som skett på medlemsfronten de senaste åren skall fortsätta! Vi råder alla som har tänkt att bli medlem att betala in sin medlemsavgift så snabbt som möjligt för att underlätta när det gälller utskick av medlemskorten.

Det går givetvis också bra att bli medlem på lördag i samband med matchen mot Hammarby men det skulle underlätta för oss om så många som möjligt betalade in medlemsavgiften via vårt plusgiro. Vill du bli medlem men vet inte hur man gör, klicka på Bli medlem i menyn!

Guliganerna vill vara en förening där samtliga Elfsborgare känner sig välkommna oavsett om man står i klacken eller har sin plats på annan läktare än Elfsborgsläktaren. Är det något ni undrar om föreningen eller om ett medlemskap skicka gärna ett mail till, info@guliganerna.se.

STÅ UPP FÖR ELFSBORG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela