Guliganerna

Guliganerna

blowit borta info om bussresa samt matchbiljetter

Som de flesta säkert vet är det västderby mellan Elfsborg och de blåvita fiskrensarna söndagen den 30e augusti. Självklart arrangerar Guliganerna en bussresa till Nya Gamla nya gamla Ullevi…

[more]

Som de flesta säkert vet är det västderby mellan Elfsborg och de blåvita fiskrensarna söndagen den 30e augusti. Självklart arrangerar Guliganerna en bussresa till Nya Gamla nya gamla Ullevi!

Till resan säljs det bussbiljetter på Team Sportia samt i samband med Guliganernas ordinarie souvenirförsäljning såväl på hemma- som bortamatcher.

Datum: 30 augusti
Pris: 100:-
Matchstart: 19.30
Avresa: 16.15
Sista försäljningsdag: 28 augusti

Se till att anmäla er nu! Alla bör vara supertaggade inför denna matchen. Vi kommer att ha uppladdning i Göteborg, mer info om denna följer. Vi hoppas att ni köper er bussbiljett i tid då detta underlättar för resegruppen vid beställning av bussar. Det är även så att om bussarna blir fulla kan biljett försäljningen sluta innan avsatt tid.

Oavsett om du åker med Guliganerna eller inte till matchen ska du så snart som möjligt köpa din matchbiljett till bortasektionen. Sittplats på arenan ska redan vara slutsålt och nu är det dags att våra tilldelade biljetter också börjar gå åt. Biljetter till matchen bokas via följande länk, http://start.ifkgoteborg.se/biljetter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela