}

Enad klack mot Lazio, på C1.

Skriven av Guliganerna den 17/08/2009 | Inga kommentarer

Guliganernas styrelse tog inför matchen ett beslut om att ställa klacken på sektion C1. Ett beslut som visade sig vara felaktigt då många aktiva medlemmar gick emot beslutet och köpte biljett på Elfsborgsläktaren istället. Vi undersökte möjligheten att flytta våra platser tillbaka till EL men det gick inte. Nu får vi försöka göra det bästa av situationen…

[more]

Guliganernas styrelse tog inför matchen ett beslut om att ställa klacken på sektion C1. Ett beslut som visade sig vara felaktigt då många aktiva medlemmar gick emot beslutet och köpte biljett på Elfsborgsläktaren istället. Vi undersökte möjligheten att flytta våra platser tillbaka till EL men det gick inte. Nu får vi försöka göra det bästa av situationen.

Vill vi ha en enad klack och så bra stöd som möjligt till IFE är det C1 som gäller den här gången, men aldrig mer igen om det är våra medlemmars vilja. Alla som har köpt biljett på EL kan komma till Elfsborgs kansli och kostnadsfritt byta sin biljett och få en ny C1-klackbiljett direkt i handen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *