Guliganerna

Guliganerna

Guliganerna besökte sommarfotbollsskola

Under onsdag eftermiddag var Jag och Eric Sjölin i sjuhäradshallen för att träffa omkring 80 barn som är med i IF Elfsborgs sommarfotbollsskola. Det är barn från Borås, Skene, Stenungsund, Vårgårda mm, alla med ett stort fotbollsintresse..

[more]

Under onsdag eftermiddag var Jag och Eric Sjölin i sjuhäradshallen för att träffa omkring 80 barn som är med i IF Elfsborgs sommarfotbollsskola. Det är barn från Borås, Skene, Stenungsund, Vårgårda mm, alla med ett stort fotbollsintresse.

Efter en gemensam måltid var det samling i hallen där, IF Elfsborgs U21 killar hade koll på barnen. Vi fick möjligheten att berätta om Guliganerna som förening, vad vi har för olika aktiviteter och hur vi vill att stämningen ska förbättras på arenan. Utan att säga för mycket, garanterar jag att det var många intresserade öron i hallen. Efter vår presentation fick barnen ställa frågor, vilket de med mer än gärna gjorde. Om det är några som vågar ställa frågor är det just barn. Vilka hejar ni på i England? När missade du din senaste match? Sjung en utav era sånger? Vad får man som medlem? Vilka är roligast att vinna mot?

Efter att alla fått ställa sina frågor fick de komma upp i Gula villan i mindre grupper. Mångas ögon intresserade sig för tavlorna andra passade på att införskaffa sig godis. Som en liten present fick alla vårt senaste nummer utav Gula Sidorna, för att ha lite trevlig kvällsläsning innan de la sig.

Vi hade en trevlig kväll med barnen och det var många intresserade öron som lyssnade på oss. De skulle förvåna om vi inte fick se många av dessa killar spela i Elfsborgströjan, om inte ställer de sig säkert i klacken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela