Guliganerna

Guliganerna

Guliganerna på vårmarknaden!

Guliganerna kommer som vanligt att finnas på plats på årets vårmarknad som pågår under fredag och lördag. Vi kommer att vara placerade på Stora Torget i hörnet mellan Torggatan och Österlånggatan, alltså inte långt ifrån Intersport. Till försäljning kommer hela det ordinarie souvenirsortimentet finnas och speciellt då den nya skivan “…tills vi dör!”.

[more]

Guliganerna kommer som vanligt att finnas på plats på årets vårmarknad som pågår under fredag och lördag. Vi kommer att vara placerade på Stora Torget i hörnet mellan Torggatan och Österlånggatan, alltså inte långt ifrån Intersport. Till försäljning kommer hela det ordinarie souvenirsortimentet finnas och speciellt då den nya skivan “…tills vi dör!”. Det kommer även finnas några nyheter på souvenirfronten till försäljning och då bland annat en ny munktröja.

Tiderna som gäller inför helgen är alltså:
Fredagen den 22 maj kl. 10.00 – 18.00.
Lördagen den 23 maj kl. 10.00 – 16.00.

För er som inte har möjlighet att komma ner på vårmarknaden så rekomenderar vi våran nya webbshop, där det nu går att betala direkt med kort. I webbshopen kommer sedan också givetvis de nya souvenirerna komma upp.

Sist men inte minst så uppskattas det så klart om man kommer förbi och snackar lite även om man inte ska köpa något marknaden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela