Guliganerna

Guliganerna

Hjälp Guliganerna under 2009!

Som vi tidigare nämnt här på hemsidan så har Guliganerna de senaste åren vuxit stadigt på alla sätt och vis förutom kanske just när det gäller antalet aktiva medlemmar som hjälper till för att sköta allt inom föreningen. Guliganerna är ju som bekant en helt ideell förening vilket betyder att alla jobbar utan att få någon lön och enbart för föreningens bästa. Men ska föreningen ha möjligheten att växa och fortsätta bli bättre så kommer det krävas att fler hjälper till. LÄS VIDARE!

[more]

Som vi tidigare nämnt här på hemsidan så har Guliganerna de senaste åren vuxit stadigt på alla sätt och vis förutom kanske just när det gäller antalet aktiva medlemmar som hjälper till för att sköta allt inom föreningen. Guliganerna är ju som bekant en helt ideell förening vilket betyder att alla jobbar utan att få någon lön och enbart för föreningens bästa. Men ska föreningen ha möjligheten att växa och fortsätta bli bättre så kommer det krävas att fler hjälper till.

Som sagt sagt så har ju verksamheten runt Guliganerna har växt stadigt de senaste åren och det mesta har gått framåt riktigt bra. Ett bevis på detta borde ju om inte annat vara hur många som väljer att bli medlemmar i föreningen. Det som dock skulle kunna önskas till nästa år är att ännu fler medlemmar tar steget och blir aktiva i arbetet kring föreningen. Det behövs ständigt folk som kan göra stora som små insatser. Det kan till exempel handla om att stå vid souvenirbordet på matcherna, vara bussvärd på resorna, skriva något till fanzinet Gula Sidorna eller hjälpa till att ta fram souvenirer. Alla kan hjälpa till med något. Är du sugen på att hjälpa Guliganerna bli ännu bättre under 2009. Ta kontakt med oss på via e-postadressen info@guliganerna.se, dyk upp på årsmötet som kommer att hållas någon gång i februari eller ta snacka med någon ansvarig på en träningsmatch nu under försäsongen.

Tillsammans ska vi få Guliganerna att bli ännu bättre 2009!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela