}

Insamling till NHR för att hedra Bohm och Bangura

Skriven av Guliganerna den 17/05/2009 | Inga kommentarer

I samband med matchen mot Halmstads BK genomförde Guliganerna en insamling till NHR, neurologiskt handikappades riksförbund. Totalt skänkte Borås Arenas besökare hela 12 796 kr, stort tack!

Insamlingen gjordes för att hedra de två f.d. elfsborgsspelarna Jonas Bohm och Gbassay Bangura som spelade hos oss under 90-talet och som nu sorgligt nog råkat ut för neurologiska sjukdomar.

I samband med matchen mot Halmstads BK hade Guliganerna en insamling till NHR, neurologiskt handikappades riksförbund. Denna insamling gjordes för att hedra de två elfsborgsspelarna Jonas Bohm och Gbassay Bangura som spelade hos oss under 90-talet och smo nu båda två sorgligt nog råkat ut för neurologiska sjukdomar.

Guliganernas mål med insamlingen var att få in minst 10 000 kr.
Det målet slogs och totalt så sänkte publiken på Borås Arena hela 12796 kr. Vi tackar alla som sänkte pengar och på så sätt valde att hedra inte bara dagens Elfsborg utan även kommer ihåg gårdagens! Alla pengar som kom in i insamlingen kommer precis som sagt att sänkas till en forskningsfond som NHR har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *