Guliganerna

Guliganerna

Kalmar borta 2 augusti

Nu är det åter dags att möta de regerande mästarna. Stunden är inne att visa smålänningarna att pokalen hamnade i fel stad förra året. Vi har också revansch att utkräva efter Kalmars turliga kvittering i slutminuten under mötet på Borås Arena. Den 2 augusti smäller det alltså och eftersom det är en söndag och många fortfarande har semester räknar vi med stor uppslutning nere i Kalmar. Självklart anordnar Guliganerna en bussresa. Här följer info om den…

[more]

Nu är det åter dags att möta de regerande mästarna. Stunden är inne att visa smålänningarna att pokalen hamnade i fel stad förra året. Vi har också revansch att utkräva efter Kalmars turliga kvittering i slutminuten under mötet på Borås Arena. Den 2 augusti smäller det alltså och eftersom det är en söndag och många fortfarande har semester räknar vi med stor uppslutning nere i Kalmar. Självklart anordnar Guliganerna en bussresa. Här följer info om den:

Datum: Söndag 2 augusti
Avresa: 10.30
Matchstart: 18.00
Resepris: Ungdom: 150:- Vuxen: 200-250:-
Icke medlemmar betalar 100 kr extra
Sista anmälningsdag: Fredag 31 juli
Matchbiljettpris:140:- | Ungdom 12-18 år: 50:- rabatt på ordinarie biljettpris.

Vi kommer att ha en längre pubsamling än vanligt på en krog i Kalmar. Mer info om denna krog kommer inom kort. Vi hoppas att folk anmäler sig så fort de kan eftersom det underlättar resegruppens arbete.

Krossa Kalmar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela