Guliganerna

Guliganerna

Rapport från styrelsemötet 25/11

Här kommer en liten rapport från det styrelsemöte som genomfördes den 25 november. Styrelsemöten har vi en gång i månaden…

[more]

Här kommer en liten rapport från det styrelsemöte som genomfördes den 25 november. Styrelsemöten har vi en gång i månaden och då avrapporterar och diskuterar vi såväl våra fasta punkter som punkter som är aktuella just då.

Våra fasta informationspunkter på styrelsemötena är följande:
– Medlemmar
– Ekonomi
– Souvenirer
– Gula Sidorna
– Säkerhet
– Resor
– Tifo
– Gula Villan

Dessutom har vi alltid ett par aktuella frågor som diskuteras, avrapporteras och avslutas.

De mest diskuterade punkterna på detta möte blev följande:
– Medlemstappet 2009. En av de frågor som diskuterades mest på mötet var det tapp vi i år gjort på medlemssidan där vi backat cirka 200 medlemmar. En stor anledning till detta tror vi är att vi fick ut årets utskick med medlemsinbetalningar alldeles för sent. Detta är dock något som vi till nästa säsong hoppas kunna lösa och planen är att inbetalningskorten ska kunna gå ut redan nu i december.

En annan anledning skulle kunna vara att vi i år endast lyckats få ut ett nummer utav vår tidning Gula Sidorna. Vi under året misslyckats med att få tag i någon som varit intresserad av att göra utformningen av tidningen och har därför inte kunnat få ut fler nummer.

Förhoppningen är dock att vi någon gång innan säsongen 2010 drar igång ska kunna få ut ett nytt nummer.

– Julfesten. Aktuellt var också planeringen inför årets julbord/fest som kommer att hållas den 19 december på Franks kök och sportbar.

– Omorganisering. Vi diskuterade också hur vi inför 2010 på ett mer effektivt sätt skulle kunna göra arbetet inom styrelsen och övriga föreningen mer effektivt. Förhoppningsvis kan detta leda till att vi kan få en tydligare fördelning och att det blir tydligare för våra medlemmar och övriga vem man ska kontakta i vilka frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela