Guliganerna

Guliganerna

Reseinfo för alla som är intresserade av att åka till Rom! Uppdaterad 11/8.

När det gäller sätt att ta sig ner till Rom och matchen mot Lazio är givetvis möjligheterna oändliga för som alla vet så bär ju alla vägar just till Rom. Men under denna nyhet så kommer vi att försöka samla tips på resor för er som är sugna. Har ni fler tips på resor ner som ni tycker är bra och billiga och som ni kanske till och med själv bokat är ni väldigt välkomna att höra av er till info@guliganerna.se så ska vi även försöka få upp de på sidan.

Matchbiljetterna till matchen på Olimpico för de Elfsborgare som reser ner kommer att säljas via Elfsborgs kansli, mer info om det i nyheten som just behandlar biljetter inför de båda matcherna mot just Lazio.

När det gäller samlingsställe för samtliga Elfsborgare innan matchen så kommer vi förhoppningsvis att kunna komma upp med ett sådant helst någon dag innan matchen. Det är bara att fortsatt hålla utkik här på hemsidan och under denna nyhet om det låter intressant.

Det finns ju som sagt lite olika alternativ att ta sig ner till Rom och matchen på här kommer lite tips på resor:

Skavsta – Rom med Ryan Air
Ett som vi vet att flera redan har bokat är att åka med Ryan Air från Skavsta då de har direktflyg därifrån till Rom. Från Skavsta flyger Ryan Air till Rom och tillbaka alla dagar i veckan. Det som de flesta som åker därifrån hittills verkar ha inriktat sig på är att spendera hela helgen i Rom genom att åka på torsdagen och sedan hem på söndagen för att direkt bege sig till matchen hemma mot ÖSK. Men eftersom det går flyg varje dag så går det ju givetvis att boka efter behag. Priset på en resa från Skavsta ner till Rom går att få för runt 2500 men det beror givetvis på vilka dagar man väljer att åka.

Landvetter – Rom med KLM
Även här vet vi redan att det är flera som har bokat resa. KLM har varje dag ett flertal alternativ att resa ner till Rom på dock så innefattar i princip alla en mellanlandning. Här är möjligheterna till val av restider ännu större än med Ryan Air och väljer man rätt flyg så går det att komma undan med ett pris strax över 2000 kr.

Landvetter – Rom med SAS
Även SAS erbjuder resor ner till rom som är alla Elfsborgares mål. Det finns avgångar dagligen och likt med KLM är det oftast en mellanlandning. Priset är lite högre än men det är smidigt med flyggplatsen 30min från Borås.

Ett alternativ är att kombinera olika bolag för ner och hemresan, för att på bästa sätt få vad man önskar.

Har ni fler bra restips ner så hör som sagt gärna av er till info@guliganerna.se så ska vi även försöka få upp dem på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela