Guliganerna

Guliganerna

20K, tillsammans för fortsatta läktarinramningar! Insamling på söndag mot Gefle.

Guligan Tifo Support är en ekonomiskt fristående del av Guliganerna. GTS har under säsongen 2011 som vanligt lagt ner otroligt mycket tid och energi på att förbättra inramningen när IF Elfsborg spelar.

De två största koreografierna under året har varit i hemmapremiären mot BK Häcken och vid Guliganernas 20 årsfirande i samband med matchen mot Kalmar FF. Andra koreografier värda att nämna i år är också de som genomförts i samband med hemmamatcherna mot IFK Göteborg och Helsingborgs IF.

Dessa är tillfällen vi aldrig kommer att glömma. Dessa är tillfällen när vi supportrar tillsammans lyckats perfekt med genomförandet och fått läktarna att vara precis så levande som vi alla vill! För att skapa inramning genom tifon krävs dock resurser.

När vi summerar vad som gått åt hittills i år kan vi se att material för runt 90 000 kronor förbrukats och över 3500 arbetstimmar har lagts ner av ett gäng frivilliga. Vi har dock av flera olika anledningar haft väldigt få insamlingar och är därför i starkt behov av nya pengar för att kunna fortsätta utveckla inramningen.

Därför presenterar vi nu 20K. Målet med insamlingen är då såklart att få in 20 000 kronor. Förutom killarna som står runt arenan på söndag mot Gefle med insamlingshinkar kommer en del av insamlingen skötas via Guliganernas hemsida. Under fliken GTS finns hundraklubben. Där samlas namnen på de bidragsgivare som skänkt minst hundra kronor via hemsidan. Förutom att få sitt namn publicerat leder hundra skänkta kronor även till att man deltar i utlottningen av ett unikt kollage. (Bild kommer upp inom kort)

Vi kan lova att pengarna ni bidrar med används på bästa möjliga sätt där vi vänder på varenda krona för att stödja vår fantastiska idrottsförening.

Tillsammans skapar vi läktarkoreografier!
Tillsammans stödjer vi föreningen vi älskar!
Tillsammans ska vi till slut också vinna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela