}

5 dagar kvar: ALL INFO I KORTFORM!

Skriven av Guliganerna den 02/08/2011 | Inga kommentarer

HÄR KOMMER ALL INFO INFÖR DET STORA FIRANDET!

VAD HÄNDER JUST NU?
* BLI MEDLEM! Blir du medlem i Guliganerna just nu så får du en biljett till just denna matchen. För info om hur du lättast blir medlem, klicka här.

* TAGGA! Hjälp till att sprida ordet om firandet till alla Elfsborgare genom att snacka om det med polarna, bjuda in dina vänner på FB till det här eventet eller sätta upp posters på väl utvalda ställen. För att ladda ner postern, klicka här.

* INBYTE AV SITTPLATSBILJETTER! Har du normalt sett säsongskort på sittplats kan du till denna match byta in denna biljett mot en biljett på EL. Vi förväntar oss att alla som ser sig som Guligan eller gammal klackmedlem sluter upp i klacken just denna match. För info om hur du byter in din biljett, klicka här.

* G.T.S! Guligan Tifo Support eller om ni så vill tifo-gruppen arbetar just nu med vad som förmodligen är den största arbetsinsats de någonsin gett sig på inför en enskild match. Kort sammanfattat kan man säga att koreografin denna match verkligen kommer att bli något utöver det vanliga! För att följa arbetet se hemsidan och GTS-bloggen.

VAD HÄNDER UNDER DAGEN?
* BÄR VÅR JUBILEUMS T-SHIRT! Under hela firandet så uppmanar vi folk att bära vår jubileums t-shirt. Över 300 personer hann att beställa en sådan innan tryckeriet gick på semester och vi vet att det här kommer att bli riktigt mäktigt. Hann du inte beställa en jubileums t-shirt så ser vi gärna att du istället bär något annat plagg från Guliganerna för att verkligen visa att det här är vår dag!

* SOUVENIRER! Under hela dagen så har alla medlemmar i Guliganerna 20% rabatt på hela vårt souvenirsortiment.

* UPPLADDNING! Vi startar uppladdningen på Lilla Bränneriet och Sandwallsplats redan kl. 12.00. Under dagen så har vi ännu bättre priser än vanligt vilket innebär:
– Lasange inklusive öl/cider: 99 kr.
– Hamburgertallrik inklusive öl/cider: 109 kr.
– 50 cl Mariestad på flaska: 38 kr.
– 50 cl Cider hallon/lime på flaska: 38 kr.
– 50 cl Spendrups på tapp: 38 kr.
– 50 cl Briska  på tapp: 38 kr.
– Ett glas vitt vin: 36 kr.
– Ett glas rött vin: 36 kr.
– Ett glas rosévin: 39 kr.

Observera att det enbart är medlemmar i Guliganerna som kommer in på Lilla Bränneriet och att det är 18-årsgräns som gäller!

* SPELNING! Under uppladdningen så kommer De Överlevande OCH Ajjemen att spela på Lilla Bränneriets uteservering. Spelningen kommer att börja runt 16.30!

* GRUPPFOTO! Efter många timmars uppladdning så kommer vi runt 17.30-17.45 samlas på Sandwallstrappan för att gemensamt ta ett gruppfoto för att föreviga firandet.

* MARSCH! Direkt efter att vi tagit gruppfotot så kommer vi i bred trupp marschera mot vår älskade arena i större nummer än någonsin tidigare.

* TIFO! 18.50 så kör vi igång dagens stora koreografi och vi avslutar den inte förrän hela spelarpresentationen är över.

* STÖD! Under hela matchen så ligger vi på vår absoluta maxnivå när det gäller stöd oavsett hur det går i matchen. Det är vi som är Guliganerna och IF Elfsborg och vi ska visa hur det verkligen ska se ut på läktaren i dessa repressionstider!

Var med och fira när Guliganerna fyller 20 år!

1991 – 2011!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *