Guliganerna

Guliganerna

Rapport från styrelsens konferenshelg

Lördag den 5:e mars anlände Guliganernas styrelse till hotell Gästis i Varberg för att diskutera och planera jubileumsåret 2011.

Efter frukost och incheckning anslöt sig Martina från SISU idrottsutbildarna i Borås för att informera om vårt samarbete. Via vårt samarbete med SISU hjälper de oss ekonomiskt så att vi kan åka på en planeringshelg kostnadsfritt för tredje året i följd.

Under lördagen har det fördelats ut ansvarsområden i Guliganerna enligt följande:

– Medlemmar ( Magnus Jansson )
– Ekonomi ( Jesper Andersson )
– Resor ( Jonas Bodén )
– Souvenirer ( Emelie Haglund )
– Tifo/Stämning ( Johan Holm )
– Gula Villan ( Kim Eriksson )
– Media ( Christoffer Fogelqvist )
– Säkerhet ( Kennet Johansson )
– Evenemang ( Olivia Olausson )
– Arena och Arrangemang ( Anders Hultin )
– Media kontakt ( Anders Hultin )

Kontaktuppgifter till våra ansvariga hittar ni under kontakter här på hemsidan.

Styrelsemöte är också en punkt som avverkats på schemat, på mötet diskuterades bland annat hur vi ska nå vårt mål på 1000 medlemmar, budgeten för verksamhetsåret 2011 fastslogs, samt planering av resor och evenemang under vårt jubileumsår. Ifjol arrangerades en fotbollsturnering vilket vi kommer att göra igen och i slutet utav året skall vi hålla en större fest, vem vet kanske de blir en guldfest? För att hålla koll på kommande evenemang i Guliganernas regi, besök vår hemsida dagligen.

Vi är sedan tidigare medlemmar i SFSU, (Svenska Fotbollssupporterunionen) och under helgen skickade vi in vår ansökan om att få bli medlemmar i FSE (Football Supporters Europé)
Vi stöttar båda dessa organisationer ekonomiskt.

Tidig söndagsmorgon fortsatte vi vårt arbete som innehöll författande av medlemsutskick, uppstart av arenagrupp och lokalgrupp samt iordningställande av förändringar i stadgarna som årsmötet klubbade igenom den 23 februari.

Vi hoppas och tror på ett roligt och framgångsrikt 2011 där ni medlemmar hjälper Guliganerna att lyfta ytterligare några steg.

Vi tillsammans genom Guliganernas styrelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela