Guliganerna

Guliganerna

Uppladdning inför GAIS

Måndag den 12 september har vi åter en viktig match på Arenan. IF Elfsborg ska ta sig an GAIS. Senast vi hade göteborgare på besök fick de åka hem med noll poäng, precis som Häcken. Se till att var på plats och stödj IFE så att vi inte släpper några poäng till göteborg på arenan i år!

Vi laddar upp vid Sandwalls plats och på Lilla Bränneriet som slår upp dörrarna för oss kl 15.00, vi vill se dig på plats. Alla Elfsborgare är välkomna!

Visa upp medlemskort i baren för att erhålla våra erbjudanden på öl och mat.

Ungefär vid 17.30 går vi i gemensam marsch mot arenan.

2 svar

  1. Hallå!

    Vi går inte tidigare och tidigare från Brännan. Den normala tiden som många väljer att gå är vid 17.45 och det är också tiden vi har gått alla matcher förutom mot IFK Göteborg då vi precis som denna gången gick några minuter tidigare för att de som 30 personer som hjälpte till med koreografin skulle kunna gå med.

    Denna gången är det insamling på samtliga läktare vilket kräver att ungefär samma gubbar finns på plats på arenan när insläppen börjar. Alla får gå när de vill MEN vi som är engagerade i GTS kommer iaf att behöva gå då och då brukar den större massan haka på.

    Kort och gott, vi går tidigare när många måste vara på plats samtidigt insläppen börjar annars går vi 17.45.

    Hoppas du är nöjd med förklaringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela