Guliganerna

Guliganerna

Utvärdering av bortamatcher

Vi från Guliganerna har valt att göra en utvärdering av våra besök på bortamatcherna, för att andra föreningarna skall få reda på vad vi tycker om bland annat servicen på arenan så att vi och andra supportrar får en bra vistelse på arenorna runt om i landet.

Vi har skickat ut våra utvärderingar sedan 2009 och har fått mycket god respons. I framtiden är det tänkt att SFSU Svenska fotbollssupporterunionen, kommer ha ett standardformulär som alla supporterföreningar kan använda sig av. Innan ett sådant är klart bygger vårat på följande punkter.

Biljettpriset.Vi anser att 120kr för vuxen och 60kr för ungdom är rimligt för bortasektionen i allsvenskan. Vi tycker även att det bör finnas student och pensionärspriser.

Vi ser det som en självklarhet att det finns möjlighet att köpa matchbiljett direkt vid insläppet och att dessa biljetter har samma pris som ordinarie biljetter.  Man skall inte på något sätt missgynna dem som följer sitt lag genom hela Sverige.

Vill ni läsa mer om hur vi arbetat med biljettpriserna, främst på Borås Arena läs  här.

Insläpp. Vi tycker att insläppet skall vara smidigt dimensionerat för antalet åskådare som förväntas komma. Vi ser helst att det är våra egna publikvärdar som sköter visiteringen.

Kioskerna. Vi vill att kioskerna på bortasektionen erbjuder samma utbud som på andra delar av arenan och att priserna är rimliga. Vi tycker även att det skall finnas möjlighet att köpa programblad på sektionen.

Toaletterna. Det skall finas fräscha toaletter för både herrar och damer.

Bemötande. Vi förväntar oss ett trevligt bemötande från personal på arenan och att de är behjälpliga med eventuella ärenden som vi önskar hjälp med.

Läktaren. Vi förväntar oss att komma till en ståplatssektion med god standard där det finns bra med plats för banderoller. En självklarhet är att man kan följa spelet bra från alla platser på sektionen.

Vi ser gärna att andra supportrar gör liknande utvärderingar inte minst i Borås så att IF Elfsborg bli än bättre på att ta emot bortasupportrar.

Om ni har några tankar som ni tror passar in i vår utvärdering hör gärna av till någon i styrelsen på resorna eller maila in dina åsikter till anders.hultin@guliganerna.se

Vi skickar vår utvärdering till säkerhetsansvarig i aktuell förening samt till Björn Bördin och Eric Sjölin inom IF Elfsborg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela