Guliganerna

Guliganerna

Visning av Fotbollsdoktorn i Gula Villan

På onsdag den 11/1 öppnar vi villan för att gemensamt se dokumentären ”Fotbollsdoktorn” som handlar om Carl-Axel Ekmans arbete nere i Garissa. Guliganerna har flera gånger valt att stötta just Carl-Axels arbete med Garissa-stiftelsen.

Totalt har vi tillsammans med publiken på Borås Arena lyckats att samla in nästan 60.000 kr som skänkts vidare för att att bidra på bästa sätt. Carl-Axel var också så sent som förra vintern i Gula Villan och föreläste om sitt arbete med Garissa så vad vad skulle passa bättre än att se dokumentären tillsammans i just samma lokal för att se vad vi har bidragit till.

Vi öppnar upp villan 19.30 då filmen börjar 20.00 och till försäljning har vi som vanligt fika, dryck och lättare förtäring.

Välkomna!

Fotbollsdoktorn:
Svensk dokumentär från 2010. Ett porträtt av kirurgen Carl-Axel Ekman, som tillsammans med hustrun Monica ägnat tjugo år efter pensionen till att arbeta i Garissa i Kenya. Där kom de båda att starkt engagera sig i kampen mot kvinnlig könsstympning. Hemma i Sverige har Carl-Axels mångåriga samarbete med Elfsborg lett till att fotbollsklubben också har engagerat sig i arbetet i Kenya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela