Guliganerna

Guliganerna

Rapport från styrelsens konferenshelg

Styrelsen var på konferenshelg i Varberg mellan den 3-4 mars, där det konstituerande styrelsemötet hölls och planeringen inför 2012 tog rejäl fart.

Det första som vi gjorde var att fördela de olika ansvarsområden som vi har, varje område har en ansvarig men självklart är det fler som arbetar inom varje område för att allt ska fungera.

För att effektivisera arbetat delade vi in oss i mindre grupper för att sedan varje grupp kunde presentera för övriga vad de kommit fram till.

Jesper Andersson som är föreningens kassör arbetade fram ett förslag till budget tillsammans med Kim Eriksson, som styrelsen senare klubbade igenom.

Vi kan konstatera att vår ekonomi ser bra ut och att vi har en stabil grund för att utveckla föreningen.

Kennet Johansson och Jonas Bodén som är våra experter på resor, tog sig an arbetet med årets resor där fokus låg på vår premiärresa mot Helsingborg under påskhelgen.

Vi kommer kontinuerligt att presentera nyheter kring resan så håll därför utkik här på hemsidan så att du inte missar något.

Till stor glädje är det många som betalt in sitt medlemskap i Guliganerna de senaste dagarna och vi skickade under helgen ut ett stort antal medlemskort samtidigt som vi uppdaterade vårt medlemsregister.

Som vi tidigare annonserat om kommer vi fortsätta vårt samarbete med Lilla Bränneriet vid Sandwalls plats. Första uppladdningen blir direkt vid premiären mot Djurgården den 31 mars, där vi sedan går i en stor marsch tillsammans mot arenan.

Vad gäller våra uppladdningar inför matcherna kommer vi likt tidigare år variera mellan Lilla Bränneriet i stan och vår lokal Gula Villan.

Ett annat evenemang som vi redan nu planerar för är den årliga fotbollsturneringen i Guliganernas regi. Det är många pusselbitar som skall passa för att turneringen skall bli så bra som vi önskar, när dessa börjar falla på plats kommer mer information från oss och i synnerhet Magnus Jansson som har evenemang som sitt ansvarsområde.

Se till att du är en del av Sveriges bästa supporterförening så lovar vi att ni har ett spännande år framför er.

Guliganernas styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela