Guliganerna

Guliganerna

Valberedningens förslag: Glenn Holvik Gustavsson

För att Du som medlem, på ett så rättvist sätt som möjligt, ska kunna ta ställning till valberedningens förslag inför årsmötet valde vi att ställa två frågor till de nya ansiktena Glenn och Josef. Först ut är Glenn.

Hej Glenn. Du är ett av valberedningens förslag till ny styrelseledamot inför årsmötet den 15 februari. För de som inte känner dig, vem är du?
Jag är Glenn Holvik Gustavsson från Bollebygd. Jag är 20 år gammal och arbetar som IT-tekniker hos Posten. Jag har ingen fru och absolut inga barn, dock en katt som heter Gustaf.
Jag har följt Elfsborg sedan sent 90-tal. Jag blev medlem i Guliganerna för 3-4 år sedan. Förra året började jag blogga under pseudonymet Bruno Fogaca, där jag har fått visa upp min nördiga och provocerande sida. Ibland har jag även lyckats skriva något bra inlägg. Vid sidan om Elfsborg så har jag sedan jag var 17 år gammal varit ledamot i den blivande division 3-föreningen Hestrafors IF. Sedan förra året har jag varit vice ordförande där.

Vad kan du tillföra arbetet i Guliganernas styrelse?
Jag är en föreningsmänniska som har erfarenhet från styrelsearbete sedan innan. Jag har vet hur en idrottsförening fungerar pga mitt styrelsearbete i Hestrafors IF. I Guliganerna har jag hjälpt till så mycket jag kan, framförallt i mediagruppen. Just mediagruppen har jag till nästa år ”lovat” att hjälpa till mer med.

Jag ser ett förtroendeuppdrag i Guliganerna som ett mycket intressant och spännande uppdrag. Jag ser Guliganerna som en bra och välskött supporterförening som jag gärna hjälper så mycket jag kan! Sedan är det väl skoj om någon i Guliganernas styrelse heter Glenn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela