Guliganerna

Guliganerna

Angående flygresa till Glasgow

Tillsammans med IF Elfsborg har vi i Guliganerna kollat upp möjligheten att chartra ett flygplan till den eventuella bortamatchen mot Celtic.

Väldigt mycket är än så länge oklart och vi kan inte lova någonting. Vi har kort om tid och alla eventuella resepartners har stängt för helg. Vi kommer antagligen få svar tidigast på måndag. Så det är svårt att planera något, vi förstår att ni är ivriga för det är vi också.

Alternativen som har kollats upp är att chartra ett plan över en dag eller en resa med en övernattning. Vi kommer även kolla upp paketresor där vi inte chartrar plan. Men som sagt, vi kan absolut inte lova något och i dagsläget vet vi egentligen inte någonting.

Det är just nu härligt att vara gulsvart supporter. Det är intensiva veckor då många supportrar är bortresta, det gäller även personer i Guliganernas styrelse. Vi kommer göra allt vi kan för att kunna svara på era frågor, men vi vädjar om förståelse då vi är många som kommer vara på resande fot de kommande två veckorna.

Det är oerhört roligt med stort intresse kring IF Elfsborg och våra bortamatcher i Europa. Har ni egna resvägar, hör gärna av er till resor@guliganerna.se.

Det är många frågor, och vi ska göra allt för att försöka svara på dessa!

Vi kan rekommendera er att gå med i följande grupp för att ta del och sprida information om årets europaresor:

https://www.facebook.com/groups/622026357810264/

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela