Guliganerna

Guliganerna

Fler än någonsin

Guliganerna har nu passerat 500 medlemmar, så många har vi aldrig varit innan vid den här tidpunkten på året! Vi är nu 505 medlemmar som har betalt in sitt medlemskap för 2013.
Vi tycker det är väldigt kul att det är många som förnyar sitt medlemskap samt att det är väldigt många nya som blir medlemmar i föreningen.

Ni som undrar när era medlemskort kommer så anländer de i brevlådan tillsammans med ett Gula Sidorna lagom till säsongens början.

Ni som skaffar säsongskort på Elfsborgsläktaren vilket vi hoppas de flesta gör för att öka stödet till IF Elfsborg, glöm inte att betala in medlemskapet hos oss och även IF Elfsborg.

Medlempriser för 2013:
Vuxen (född -93 el. tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:-
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Hur du betalar in medlemsavgiften 2013:
1. PlusGiro: 629 05 39-3
(Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på plusgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter)
2. Guliganernas bord på hemmamatcherna
(Guliganernas bord är placerat bakom Elfsborgsläktaren som är den västra ståplatsläktaren på Borås Arena.)
3. I bussen på bortaresor
(Guliganerna tar emot nya medlemmar på bortaresorna. Det är väldigt smart att bli medlem om man åker med oss på bortaresorna. Ickemedlemmar får nämligen betala 100:- extra på varje resa.
4. I samband med aktiviteter i Gula Villan
(För att få tillträde till vår medlemslokal Gula Villan krävs medlemsskap. Det går, utan problem, att bli medlem på plats i Villan om du vill ha tillgång till lokalen och inte redan är medlem.)
5. På Ica Supermarket Knalleland i deras spelbutik. (Gamla Kvantum)
6. I Guliganernas webbshop, klicka här för att komma dit.

 TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela