Guliganerna

Guliganerna

Guliganerna presenterar: Podcasten "26 juni"

Guliganerna startar en Podcast!
Guliganerna startar en Podcast!

En ny fluga har nått de svenska hemmen, podcasten. Podcast är ett strömmande media på internet som kan liknas med ett radioprogram där det är mycket snack med en personlig touch. Vi i Guliganerna hakar på trenden och ger alla Elfsborgare en egen podcast att lyssna på. Vi är väldigt stolta att presentera Elfsborgspodden 26 juni.

Under 2014 kommer ni lära känna John ”Mozze” Claesson, Josef Borhammar, Glenn Holvik Gustavsson, Kim Eriksson, Anders Hultin och Johan Holm bättre. Då dessa tillsammans kommer sitta och prata om det bästa vi vet, nämligen IF Elfsborg. Allt kring vår vackra förening kommer att diskuteras, allt ifrån det som händer på planen till bussar och på läktaren.

Vi alla älskar IF Elfsborg och för att symboliskt visa detta så släpper vi vår första podcast på alla hjärtans dag, fredagen den 14 februari klockan 18:00. Innan säsongen kommer vi försöka få ihop några pilotavsnitt och när säsongen drar igång har vi som målsättning att få ut ett program per vecka.

Podcasten kommer vara tillgänglig på alla plattformer. Så länge du har tillgång till en dator, surfplatta eller smartphone kommer du kunna lyssna på våra diskussioner.

Häng med på resan! Vi ser fram emot detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela