}

Ordförande lämnar över klubban vid årsmötet

Skriven av Guliganerna den 06/11/2014 | Inga kommentarer

Sedan 2006 när jag gick in i styrelsen har det hänt mycket, både för Guliganerna och IF Elfsborg men också för mig privat. Inte minst den senaste tiden, där glädje och sorg har blandats ordentligt av olika anledningar.

Att få möjligheten att arbeta tillsammans med så många aktiva och positiva supportar genom åren har varit både inspirerande och lärorikt. Inte minst då man fått träffa många personligheter som man annars inte hade gjort. Supporterlivet går precis som det vanliga livet i vågor, och så hoppas jag alltid att det kommer vara. Det är en stor del av charmen med hela tillvaron att man faktiskt inte vet vad som händer imorgon.

Ni som känner mig, vet att planeringar inte är min bästa sida. Men om saker och ting går enligt planen kommer Emelie och jag få en liten i mars, något som känns väldigt spännande!
Barn, hus, och familjeföretaget som jag nu driver själv efter att min mamma hastigt gick bort i cancer i augusti, kommer ta mer tid än tidigare.

Nu, efter nio år i Guliganernas styrelse, varav sex av dem som ordförande i föreningen har jag valt att inte ställa upp för omval vid kommande årsmöte. Något som jag meddelat till valberedningen sedan några månader tillbaka.
Att lämna styrelsen känns både skönt och vemodigt på samma gång, när jag lämnar ifrån mig ordförandeklubban kommer jag framförallt bära med mig att jag tillsammans med Er andra varit med och byggt upp det Guliganerna vi är idag. Det har varit en grym resa!

Jag kommer fortsätta att vara en aktiva supporter till IF Elfsborg på Elfsborgsläktaren men utan officiella uppdrag inom Guliganerna och kommer självklart bistå med hjälp om den nya styrelsen önskar så.

Samtidigt kommer jag lämna ifrån mig ansvaret för ekonomin i Guligan Tifo Support. Förövrigt var det via tifo-gruppen som jag en gång i tiden började aktivera mig i föreningen.

Anders Hultin
Ordförande Guliganerna

0730-642072
anders.hultin@guliganerna.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *