}

Klacken flyttar till sittplats! – Aprilapril

Skriven av Guliganerna den 01/04/2016 | 4 kommentarer

Givetvis så var det här ett aprilskämt för den som inte förstod det. På torsdag står klacken som vanligt på världens bästa läktare – Elfsborgsläktaren!

12939627_1155919214439242_2012713712_n[1]

Under premiärsäsongen på Borås Arena var klacksektionen på sektion P2 på Ålgårdsläktarens nedre etage. Men sedan säsongen 2006 så har klacken varit på Elfsborgsläktaren på Borås Arenas östra kortsida.

I år fyller Guliganerna 25 år och många av föreningens och klackens medlemmar börjar bli till åren och därför har vi tillsammans med IF Elfsborg beslutat att klacken kommer att flyttats till sittplats. Närmare bestämt mitten av Ålgårdsläktarens övre etage, sektionerna N2 och R1. Till att börja med som test under säsongen 2016 men faller det väl ut så kommer flytten att bli permanent.

Mer information om hur det praktiskt ska gå till kommer att komma till samtliga efter helgen. Men Ni som för tillfället har seriebiljetter på dessa sektioner kommer att bli kontaktade personligen av IF Elfsborg för vidare information.

Skänk pengar till LikaOlika här.

Köp matchbiljett till söndagens match här.

4 svar till “Klacken flyttar till sittplats! – Aprilapril”

 1. Mattias skriver:

  yeah right =).

 2. Göran Andersson skriver:

  Det är 1:a april idag, eller hur?

 3. Simon skriver:

  April skämt ??

 4. Sören Olsson skriver:

  Dåligt beslut. Då får ni installera hiss så vi gamlingar kan ta oss upp, förresten så är vi så närsynta så vi lär ändå inte se nåt ändå. T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *