Guliganerna

Guliganerna

Klas Ingessons minnescup 1-2 Juli!

Helgen den 1-2 juli kommer Ödeshögs IK att arrangera en ungdomsturnering till minne av Klas Ingesson. Det är första året som cupen går av stapeln men tanken är att det ska bli ett årligt inslag i Ödeshög. I sann Klas Ingesson anda så kommer det i varje match att delas ut ett pris som heter ”matchens kämpe”. Arbetsinsats, kämpaglöd och god kamratskap kommer premieras i turneringen, vilket är precis det som symbolisera Klas Ingesson. Mer information om cupen kan ni läsa här:
https://www.klasingessonsminnescup.se

 

Vi i Guliganerna har inte glömt vår stora kämpe och förebild. Klabbes anda är något som lever med oss än idag och kommer att fortsätta göra även i framtiden. Det var därför aldrig någon tvekan när förfrågan kom från arrangörerna av cupen om vi ville delta i turneringen. För att hedra Klas på värdigast möjligast sätt så behöver vi hjälp av er medlemmar. Eftersom Elfsborg spelar match mot Halmstad den 1/7 kommer vi i Guliganerna att åka upp söndagen den 2/7. Vårt deltagande än så länge ser ut som följer:

 

– Vi har tryckt upp och kommer sälja tshirts till förmån för cancerfonden.
– Vi ska arrangera någon form av lek/tävling.
– Vi ska offentliggöra en överraskning. 
– Vill du arrangera en aktivitet eller liknande så uppskattas detta och då är du varmt välkommen att kontakta oss. Enklast är via ett meddelande till Guliganerna till info@guliganerna.se eller kontakta oss på några av våra sociala medier.

 

Då vi i styrelsen inte vet hur stort intresset är bland våra medlemmar så har vi inte organiserat någon resa än. Är du intresserad av att följa med upp? Gå gärna in och anmäl dig i Facebook eventet alternativt kontakta oss via kontaktvägen som nämndes ovan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela