Guliganerna

Guliganerna

Valberedningens förslag till årsmötet 2020

 

Valberedningen som valdes på årsmötet 2019 har bestått av Camilla Andersson, Anders Eliasson och sammankallande Simon Ring. Under ett par månaders tid har vi arbetat med att följa upp det gångna årets arbete i styrelsen. Vi har intervjuat samtliga styrelsemedlemmar för att få ett grepp om hur arbetet har fortlöpt samt för att få reda på vilka egenskaper som vi skulle leta efter när vi sökte personer som ska väljas in i styrelsen under årsmötet. Det som framkommit är flera önskemål om att minska antalet ledamöter, något vi har tagit i beaktande.

På årsmötet ska följande val göras

  • Vice ordförande, på två år
  • Kassör, på två år
  • En ledamöt, på två år

 

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG:

 

Vice ordförande, för en tid av två år:

Anders Larsson – omval

Anders bor i Borås och har varit Elfsborgare sen barnsben och har länge varit en del av Guliganerna. Han jobbar med IT och har bred kompetens inom området. Som snabbtänkt och ansvarsfull tror vi att Anders kommer bidra mycket till styrelsen.

 

Kassör, för en tid av två år:

Clara Tolfsson – omval

Clara har, trots sin unga ålder, varit en aktiv medlem i föreningen i många år. Hon läste ekonomi på gymnasiet och arbetar idag som kundrådgivare på ICA-banken.

Claras stora engagemang och vilja kombinerat med stor plikttrogenhet gör vi tror att hon kommer att passa väl in i styrelsen.

 

Ledamöter för en tid av två år: 

Charlie Nätynki – nyval

Charlie började gå på Elfsborg 2010 på Elfsborgsläktaren. Varit medlem i föreningen sedan 2011 och har sedan 2013 varit nästan helt fullt närvarande på Elfsborgs hemma och bortamatcher. Varit aktiv inom GTS och Yellow Fanatics. Har de senaste året försökt att engagera mig mer inom Guliganerna och känner att han verkligen vill ta ett större roll för att förbättra och stärka föreningen.

Kalle Gyllander – nyval

Kalle började gå på matcher på Elfsborgsläktaren 2010, medlem i Guliganerna sedan 2011. Har blivit fler och fler matcher på plats för varje år. Är medlem i Yellowship sedan 2017. Känner att jag har mer att ge Elfsborg och Guliganerna än att bara gå på matcher och stötta på plats.

 

Kvar i styrelsen:

Följande personer sitter kvar i styrelsen samtliga med ett år kvar på respektive mandatperiod.

Ledamöter: Alfred Johansson, Erika Österlund, Fanny Linderoth

Ordförande: Isak Edén

Följande personer lämnar styrelsen i och med årsmötet. Valberedningen vill tacka för ett gott arbete.

Andreas Nilsson

Alexander Stenberg

Tomas Svensson

August Nolbrandt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela