Guliganerna

Guliganerna

Årets första bortaresa – Häng med (Virtuellt) till Göteborg!

Nästa söndag är det äntligen dags för årets första bortamatch! Vi rivstartar säsongen med västderby mot lillebror på Gamla Ullevi. Hade matchen spelats i april när det var tänkt hade vi Elfsborgare vallfärdat till Göteborg för att sjunga fram en extremt efterlängtad seger och säsong. Nu är läget som det är, matcherna kommer spelas inför tomma läktare och det är givetvis ett stort bakslag för alla fotbollsälskare men i rådande situation något vi får acceptera.

Spel inför tomma läktare hindrar dock inte oss från att visa hur många vi hade blivit om vi faktiskt hade fått vara där. Vi följer ordinarie matchanmälan-rutin med reseformulär, resa till ordinarie pris och avgångstid där samtliga kronor givetvis går direkt till IF Elfsborg! För många av oss hade det här varit en självklar utgift och något som ingår i den månatliga budgeten. Pengarna går oavkortat till Elfsborg då rådande samhällssituation har gjort det ekonomiska läget ytterst prekärt för föreningen vi älskar. Varje krona räknas och det här är ett sätt från oss i Guliganerna och som Elfsborgare att bidra ekonomiskt samtidigt som det sänder en tydlig signal till laget och spelarna att vi finns med dom nere i Göteborg även om vi inte är där fysiskt på plats.

Resan kostar 150 kronor. Gör en anmälan i formuläret, swisha enligt QR-koden eller direkt till Elfsborg (123 06 10 584 = Märk betalningen ”Virutellresa Göteborg”).

Tillsammans fyller vi bussarna – stöttar Elfsborg och sänder en signal till föreningen, spelartruppen och oss själva – Vi Står Tillsammans för vårt lag!

(På mobilen? Tryck på QR-koden för att komma direkt till swish)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela