Guliganerna

Guliganerna

500 hjärtan på Borås Arenas hjärta

Under alldeles för lång tid har vi varit alldeles för få som valt att utnyttja den ypperliga möjligheten att köpa seriebiljett på Elfsborgsläktaren. Därför väljer nu Guliganerna att dra igång kampanjen 500 hjärtan på Borås Arenas hjärta!

Vad är då målet med kampanjen?

Målet är kort och gott att vi säsongen 2012 ska vara 500 st som har seriebiljett på Borås Arenas hjärta, Elfsborgsläktaren.

Varför är det viktigt att öka antalet med seriebiljett på EL?

Det är viktigt för att vi i grunden ska vara en ännu större och än mer röststark klack på plats vid varje hemmamatch!

Varför ska Du ha seriebiljett på Elfsborgsläktaren?

1. För att du vill bidra till stämningen på Borås Arena från dess hjärta!

Att den mesta av stämningen som finns på arenan skapas från de som står på Elfsborgsläktaren är nog ingen som säger emot, men bra kan alltid bli bättre och många kan alltid bli fler! Vi söker dig som redan är med och skapar stämning från EL när det är match men kanske än så länge saknar säsongsbiljett. Vi söker också dig som vill vara med och skapa stämning på arenan men ännu inte tagit steget till EL! Fler som har seriebiljett betyder som sagt också fler i klacken i grunden vilket förhoppningsvis också betyder att topparna blir ännu högre.

2. För att vi har helt fantastiska priser!

En seriebiljett på Elfsborgsläktaren kostar endast 1100 kr för vuxna resp. 800 kr för ungdomar (under 18) vilket betyder att man sparar hela 1000 kr resp. 400 kr jämfört med att köpa styckbiljetter under säsongen. I priset ingår även en unik halsduk för de med seriebiljett, alla träningsmatcher samt förtur till Europamatcherna.

Priset per match blir då alltså oslagbara 74 kr för vuxna och 54 kr för ungdomar.

Hur ser vi till att fixa målet?

Vi tror att den absolut största anledningen till att fler inte har seriebiljett på Elfsborgsläktaren helt enkelt är att många inte känner till hur förmånligt det är. Vi är ju alltid fler än 500 personer i klacken och inte sällan det dubbla antalet. Dessutom är vi nästan 1200 medlemmar i Guliganerna så visst borde vi också vara fler som har seriebiljett?

Hjälp oss därför att sprida ordet om hur förmånligt det är genom att snacka med polarna, dela det här inlägget på sociala medier och se till att bjuda in alla du känner till vårt FB-event: ”500 hjärtan på Borås Arenas hjärta” så ser vi tillsammans till att klacken blir större och bättre än någonsin 2012!

Krav för att få köpa Guliganseriebiljett på EL!

För att få köpa seriebiljett till Guliganpris på Elfsborgsläktaren så krävs det givetvis att du är medlem i Guliganerna men också i IF Elfsborg.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIN SERIEBILJETT REDAN NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela