Guliganerna

Guliganerna

Nytt medlemsrekord i Guliganerna!

I ca en och halv månad så har vi jagat vårt medlemsrekord i Guliganerna och gjort allt för att försöka slå det. Vi startade hemsidan www.bliguligan.se där vi tillsammans med våra medlemmar har spridit information om hur man blir medlem och våra medlemmar har kunnat tipsa oss om nya medlemmar. Vi har fått in ca 100 medlemstips och imorgon kommer det presenteras en vinnare av den signerade matchtröjan som låg i potten för den som tipsade om mest nya medlemmar.

Vårt tidigare medlemsrekord var 1155 medlemmar och var från förra året. Igår behövde vi ca 25-30 medlemmar för att slå rekordet och vid 15-tiden så nådde vi 1155 medlemmar och det var Anders Svensson, hans fru Emma och sonen Edvin som gjorde att vi slog rekordet, vilket gjorde det hela extra roligt!

De sista veckorna har vi verkligen krigat och gjort allt för att slå detta rekordet. Förra söndagen delade vi ut ca 5000 flygblad på i stort sett alla sittplats-stolar och vi stod hela helgen på höstmarknaden. Totalt fick vi in ca 80 nya medlemmar i helgen som var!

Ett stort tack till alla som har hjälpt till att slå detta rekordet! Och ni som inte är medlemmar, se till att bli medlem så vårt nya medlemsrekord blir svårt att slå i framtiden!

Igår firade vi segern mot ÖSK och att Guliganerna slog vårt medlemsrekord!
Igår firade vi segern mot ÖSK och att Guliganerna slog vårt medlemsrekord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela